AKO želite da ponovo probudite STRASTI i pomirite se sa BIVŠIM, OVE poruke NIKAKO NE SMETE SLATI
Ilustracija, Foto: Profimedia/Ilustracija

razmislite dva puta da li to želite

AKO želite da ponovo probudite STRASTI i pomirite se sa BIVŠIM, OVE poruke NIKAKO NE SMETE SLATI

Slanje poruka može da bude dobar način da ostvarite komunikaciju sa bivšim, naravno, ukoliko želite da se pomirite sa njim

Objavljeno:

Kada komunicirate sa nekim, pogotovo svakodnevno, sigurno se služite i slanjem poruka.

Činjenica je da one čine našu svakodnevicu.

Vrlo često tako započinju, ali se, nažalost, i završavaju veze.

Slanje poruka može da bude dobar način da ostvarite komunikaciju sa bivšim, naravno, ukoliko želite da se pomirite sa njim.

Ali, ukoliko želite da vam se on zaista vrati, neke poruke nikako ne treba da mu šaljete.

Ne samo da ćete, njihovim slanjem, upropastiti svaku šansu da se sa njim pomirite, već vas one, u njegovim očima, neće predstaviti ni najmanje u lepom izdanju.

Otkrivamo koje su to poruke:

Želiš li da se družimo?

Ako želite da vam se bivši vrati, na kraju ćete morati lično da se vidite i proverite kakve su vam stvarno šanse kod njega, uprkos porukama. Međutim, slanje ovakve poruke vas ne vodi nigde. Pre svega pokazujete previše interesovanja, što bi moglo da ga odbije od vas. Ne želite da on pomisli da očajnički želite da mu se vratite. Kao drugo, ovoj poruci nedostaje osnovna svrha, jer kad želite da kontaktirate bivšeg nakon raskida, to mora da bude sa razlogom.

Zašto si raskinuo sa mnom? Potreban mi je konkretan razlog

U većini slučajeva razlog za raskid koji možete da dobijete od bivšeg je lažan. Ili će vas slagati da ne bi ogolio svoja osećanja, ili će sve dramatizovati i okriviti vas. Ovakva poruka je sama po sebi toksična jer su male šanse da ćete se nakon nje pomiriti sa bivšim. Ona mu šalje poruku da ste kivni na njega i da imate potrebu za dugim razgovorima i objašnjenjima, a muškarci to nikako ne vole.

U vezi sam sa nekim novim

Ako želite da vašeg bivšeg učinite ljubomornim i na taj način ga navedete da poželi da obnovi vezu sa vama, ova taktika vam neće upaliti. Vrlo verovatno će vam na ovakvu poruku uzvratiti sa “ne zanima me”. Ako zaista želite da on postane ljubomoran, morate da mu dozvolite da sam otkrije da ste sa nekim novim u vezi.

Nikada više ne želim da pričam sa tobom. Blokiraću tvoj broj

Ako zaista ne želite ništa da imate sa svojim bivšim, ovakva poruka je razumljiva. Doduše, malo je nepotrebna ako je vi prvi pošaljete, ali je sasvim ok ako on započne razgovor, a vi uzvratite. Međutim, ako razmišljate o pomirenju i želite da vam vrata ka njemu budu otvorena, onda je ona zaista besmislena jer vas on sigurno neće moliti da to ne uradite.

Hej, šta ima novo?

Ah da, čuvene besmislene poruke. Ovo je zapravo jedna od najčešćih poruka koje osobe koje žele da se pomire sa bivšima šalju u nadi da će zvučati ležerno. Kada pošaljete ovakvu poruku, pitajući bivšeg “kako ide”, ili “šta ima novo” – koja je poenta poruke? On neće biti zainteresovan da vam odgovori na ovakvu vrstu poruke. Ako planirate da mu pošaljete poruku na koju želite da dobijete odgovor, pronađite razlog.

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.