Saznala sam da me suprug vara preko NOVINA, a nekoliko minuta kasnije, istina je postala JOŠ SUROVIJA
Prevarena, Foto: Printscreen Tik Tok

PREAVARA VEKA

Saznala sam da me suprug vara preko NOVINA, a nekoliko minuta kasnije, istina je postala JOŠ SUROVIJA

Odlučivši da odgovori na izazov i ispriča kako je saznala da ju je bivši muž prevario, jedna korisnica Tik-Toka, koja je inače i majka četvoro dece, je ispričala da je za to saznala iz novina

Objavljeno:

Strašno je saznati da ste prevareni.

Pogotovo ako ste u braku.

I kako god da neko sazna, za tako nešto ne postoji lep način.

Ali, priznajemo, neki načini su mnogo gori od drugih.

Odlučivši da odgovori na izazov i ispriča kako je saznala da ju je bivši muž prevario, jedna korisnica Tik-Toka, koja je inače i majka četvoro dece, je ispričala da je za to saznala iz novina.

“Otprilike nedelju dana pred našu desetu godišnjicu braka, sedela sam u kancelariji i čitala novine. U to vreme su objavljivali kada se neko dete rodi – ime roditelja, pol deteta, datum rođenja i bolnicu u kojoj je dete rođeno”, započela je priču ova žena i objasnila da je ugledala ime svog supruga i neke žene i da je znala da je u pitanju njen suprug, jer on ima ne obično ime.

“Odlučila sam da odem na sajt bolnice, jer su i tamo objavljivali slike novorođenčadi. Ukucala sam njegovo ime i saznala da su pre nekoliko dana dobili dečaka”, ispričala je žena.

Da stvar bude gora, videla je da su godinu dana ranije dobili i devojčicu.

“Tako sam saznala da me je suprug prevario”, završila je svoju priču.

Ova žena je, nakon ovog, objavila još nekoliko videa u kojima je ispričala da je sa svoje troje dece otišla u hotel na nekoliko dana i da je, kada se sve smirilo, shvatila da je propuštala vrlo jasne znake. On je često radio prekovremeno, izlazio i posećivao restorane.

Ovaj video je pregledan preko 250.000 puta

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.