PRONAŠLA JE VEOMA ČUDNE BROJEVE U DEČKOVOM TELEFONU, A ONDA JOJ JE STIGLA PORUKE IZ BANKE: Nije joj bilo dobro!
Prevara, Foto: Profimedia

problemi u vezi

PRONAŠLA JE VEOMA ČUDNE BROJEVE U DEČKOVOM TELEFONU, A ONDA JOJ JE STIGLA PORUKE IZ BANKE: Nije joj bilo dobro!

– Kada sam se suočila sa njim, on je počeo da se smeje i onda mi je opušteno rekao da je bio pijan i da se samo šalio i da se ništa nije dogodilo - bile su njene reči

Objavljeno:

Ova Britanka se svim snagama trudila da pređe preko otkrića o prevari njenog momka, ali najveći šok joj je priređen kada je otkrila da je vara sa prostitutkama.

– Ja imam 43, a on 46 godina. U vezi smo 4 godine, i nekoliko meseci nakon što smo počeli da se viđamo preselila sam se s decom kod njega – započinje žena svoju priču.

– Sve je bilo u redu do pre nekoliko meseci kada mi se svet srušio! Uhvatila sam ga u hotelskoj sobi s drugom ženom, i iako sam pristala da pokušamo ponovo, poverenje je uništeno – kaže ona i nastavlja:

– Kao da to nije bilo dovoljno, prvo sam pronašla čudne brojeve u njegovom mobilnom telefonu, a potom sam dobila poruku od banke da je 500 funti skinuto sa moje kreditne kartice.

– Bukvalno sam zanemela, ne samo da mi je ukrao karticu, već je moj novac očigledno trošio bez mog znanja. Proguglala sam brojeve koje sam videla u njegovom telefonu, i dobila očekivan rezultat, pripadali su agencijama za poslovnu pratnju – navodi Engleskinja.

– Kada sam se suočila sa njim, on je počeo da se smeje i onda mi je opušteno rekao da je bio pijan i da se samo šalio i da se ništa nije dogodilo. Kada sam mu pokazala poruku od banke, on se samo ironično nasmejao i “objasnio” da je to pozajmica – očajna je žena.

– Ne znam šta da radim, osećam da se nalazim u bezizlaznom položaju. Volim ga ali mislim da što pre moram da ga ostavim pre nego što uništi moje psihičko i fizičko zdravlje. Međutim, novca nemam i moram da ostanem s njim jer ne želim da s decom završim na ulici – zaključila je Britanka.

Bonus video:

02:02

ESPRESO ANKETA: Pitali smo starije Beograđane da li znaju ko su influenseri?

(Espreso/The sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.