PRIČA RAZVEDENE ŽENE: Hoće li se on promeniti? Mislim da svi znamo odgovor, ali opet ću ga glasno ponoviti...
Ako ikada osetite u vezi da jednostavno morate malo da poradite na čoveku svog života i napravite nekoliko promena, Foto: Profimedia

iz života

PRIČA RAZVEDENE ŽENE: Hoće li se on promeniti? Mislim da svi znamo odgovor, ali opet ću ga glasno ponoviti...

Ovo bi mogao biti najkraći post ikad. DA LI ĆE SE PROMENITI? NE!

Objavljeno:

Sjajan je trenutak da preispitamo sebe, svoje odluke kao i odnose u kojima smo, mislimo da jesmo, da bismo želeli da budemo ...

Ovo bi mogao biti najkraći post ikad. DA LI ĆE SE PROMENITI? NE! Sve smo rekli odmah. NE! Ali za nas žene je ponekad dobro odrediti materijal. Stoga još jednom: „NE! ON SE NEĆE PROMENITI!

Iako bih mogla da isključim laptop i dovršim članak, i dalje je dobro za nas žene da malo poradimo na ovoj temi. Ovo bi trebalo da bude beseda kaktusa, koja se ponavlja iz godine u godinu. I nemojte se ljutiti, drage moje žene, to nije zato što smo, ne daj Bože, glupe, već smo nažalost nepopravljivi romantičari ... Stoga u tom delu moramo da vežbamo.

Dobar je za neku drugu

Odličan je trenutak da preispitamo sebe, svoje odluke kao i odnose u kojima smo, mislimo da jesmo, da bismo želeli da budemo ...

Zgodan je, pametan, zgodan, sposoban, ali idealan - treba mu samo malo usavršavanja i biće savršen suprug, otac i ljubavnik jer ste samouverene žene, pune samopouzdanja. Znate šta želite i niko vam neće reći. On će se promeniti i to zato što vas voli i znate da će to učiniti za vas. Hmmmmm, trenutak je da zaustavimo i premotamo film unazad. Krenimo od početka:

Zgodan je, pametan, zgodan, sposoban, ali idealan. ISTINA. ČISTA ISTINA, ali ne za vas, već za nekoga drugog. Ako ikada osetite u vezi da jednostavno morate malo da poradite na čoveku svog života i napravite nekoliko promena, maknite glavom bez obzira. Ako ste sa nekim i stalno u vama postoji mali crv sumnje, koji vas lepo pokušava upozoriti da je vreme za početak, onda je vreme za odlazak. I ne pokušavajte da ubijete tog crva, misleći da će se promeniti zbog vas, slušajte ga, to je zapravo vaš prijatelj i vaš glas razuma koji ne volimo da slušamo u stanju kada smo zaljubljeni i život je ružičast.

Zašto ja pričam ove gluposti?

Šta mislim da postoji savršeni gospodin? Naravno da ne postoji. Svi imamo mane, ali važno je razlikovati da li su to slatke mane koje volimo i koje nam nisu vitalne ili su to mane koje su u nama crv sumnje. Ako je crv budan, dragi moji, vreme je da krenemo, jer će i on neko vreme pokušati da ispuni vaše zahteve, ali to neće biti on i neće biti srećan. A kada, tada će ponovo postati onaj stari, a vi ćete u međuvremenu slomiti živce i biti nesrećni. Niko nikoga ne može i ne sme promeniti. Mislim da ni vi ne biste bili srećni da i on želi da vas promeni, pa bi od vas pokušao da napravi domaćicu, baš kao i on iz ljubavi, a vi obožavate svoju karijeru. Svako može promeniti samo sebe, kada želi i ima motiv. I to je to.

Prema tome. Još jednom. Hoće li se promeniti? Ne! Dragi moji, skinite svoje ružičaste naočare, poslušajte crve i nađite drugu. Pusek!

Bonus video:

04:49

ESPRESO TVITER: Barbi Afrika

(Espreso/Živim.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.