LAŽE ME VEĆ GODINU DANA! ŽENA UHVATILA SUPRUGA U PREVARI: Odlučila da uradi JEDNU STVAR, on PREBLEDEO I PAO U ŠOK
Prevara, Foto: Profimedia

ŠOK PRIČA

LAŽE ME VEĆ GODINU DANA! ŽENA UHVATILA SUPRUGA U PREVARI: Odlučila da uradi JEDNU STVAR, on PREBLEDEO I PAO U ŠOK

Kada ga je pitala zašto je odsutan, rekao joj je da je pod stresom od posla te da mu je potreban odmor i da ide sam na putovanje

Objavljeno:

Jedna 44-godišnja žena javila se terapeutkinji Deidri za pomoć s ljubavnim problemima, a njenu priču vam prenosimo u celosti.

– Moj suprug mi je rekao da ima puno posla i da mu je potrebno vreme samo za sebe. Međutim, umesto toga zapravo je bio s devojkom koja izgleda dvostruko mlađe nego on. U braku smo već 18 godina i imamo dva sina, koji sada imaju 16 i 12 godina. Uvek mi je govorio da me voli i seks nam je bio odličan, ali to se sve promenilo pre tri meseca – rekla je ona.

Kada ga je pitala zašto je odsutan, rekao joj je da je pod stresom od posla te da mu je potreban odmor i da ide sam na putovanje.

Primetila sam da je kupio novi telefon, a stari ostavio kući. Odlučila sam da mu proverim poruke i otkrila ljubavne poruke između njega i njegove ljubavnice. Kaže kako joj je poslala poruku i saznala da je ona s njim na odmoru pa je saznala kada se vraćaju i odlučila da ih dočeka na aerodromu. Kada ju je njen suprug video, skroz je probledeo i pao u šok.

– Laže me već godinu dana. Ima seks s njom, a meni dolazi umoran kući. Naravno da mi više nemamo seks i da me više ne dodiruje.

Tužna i slomljena nije znala kako da pređe preko toga, pa je pitala Deidre za pomoć. Deidre joj je odgovorila:

– Žao mi je, shvatam da je godina dana laganja i varanja teško za oprostiti. Ovo je prava trauma, ali možete preći preko toga. Idite dan po dan. Budite dobri prema sebi i pustite prijateljima da vas podrže i uteše. Nemojte zaboraviti da se brinete za svoje zdravlje, dovoljno jedite i spavajte. Još uvek imate budućnost, samo nije onakva kakvom ste je zamišljali.

Bonus video:

05:42

ESPRESO REAKCIJA: Evrovizija

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.