UHVATILA SAM MUŽA U PRELJUBI, a njegovo opravdanje je NAJGLUPLJE KOJE POSTOJI! (VIDEO)
Burma, Foto: Youtube printscreen/Croatia Records

NEVEROVATNO

UHVATILA SAM MUŽA U PRELJUBI, a njegovo opravdanje je NAJGLUPLJE KOJE POSTOJI! (VIDEO)

Korisnica TikToka-e Tilar Paige podelila je sa svojim sledbenicima najgoru laž koju je ikada čula u svom životu.

Objavljeno: 10:49h

Žena je videla svog supruga na fotografiji iz noćnog kluba i primetila da ne nosi venčani prsten. Bila je spremna na sve, ali njegov odgovor je ipak uspeo da je iznenadi.

Korisnica TikToka-e Tilar Paige podelila je sa svojim sledbenicima najgoru laž koju je ikada čula u svom životu.

- Videla sam fotografiju svog supruga na Fejsbuku. Bio je u noćnom klubu sa nekoliko devojčica i nije nosio venčani prsten. Pitao sam ga o čemu se radi, a on mi je odgovorio da je prsten uklonjen sa fotografije pomoću Photoshopa. Naravno da jeste ... - rekla je u videu.

@tylarpaige

I’d love for this sound to go viral because he will know he’s the only idiot that would tell such a whopper!!! #fyp #liar #cheater #exhusband

♬ They photoshopped his wedding ring off - Ty Paige

Kasnije je u drugom video snimku objasnila da to nije kraj njegovih ludorija.

- Nakon što se setio da je bio oženjen stručnjakom za Photoshop i shvatio je da nijedan fotograf noćnog kluba neće gubiti vreme skidajući prsten sa prsta, promenio je priču. Onda je on rekao da je verovatno skinuo prsten kada je otišao da opere ruke i zaboravio da ga vrati na prstu. Samo dobar trenutak da zaboravite da vratite prsten - objasnila je.

@tylarpaige

You asked for it. Here it is. Photo of ex at the club with no ring. #photoshopringoff #fyp #weddingringstory #cheater #liar #exhusband #photoreveal

♬ The liar wire - Ty Paige

Dodala je da je na fotografiji iz noćnog kluba u Torontu bio i njegov rođak, koji je takođe uklonio njegov venčani prsten.

Tilar, koja je sada sretno razvedena, svojom je pričom prikupila preko tri miliona pregleda, a mnogi su ostali zatečeni onim što su videli, piše The Sun.

Bonus video:

09:05

IGOR MILOJEVIĆ ZA ESPRESO

(Espreso/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.