NASTAVIO JE DA SE VIĐA SA ŽENOM KOJA NAM JE RASTURILA BRAK, a onda sam SAZNALA da nam je sada UNIŠTILA i POSAO!
Upravo sam saznala da se moj muž i dalje viđa sa ženom koja nam je pre 7 godina rasturila brak, Foto: Profimedia

LJUBAVNI ŽIVOT

NASTAVIO JE DA SE VIĐA SA ŽENOM KOJA NAM JE RASTURILA BRAK, a onda sam SAZNALA da nam je sada UNIŠTILA i POSAO!

Na bolan način je saznala istinu

Objavljeno:

Da se istina ponekad zaista ne može sakriti pokazuje i primer Britanke koja se uverila da je muž vara kada je videla izvod sa računa u banci!

Upravo sam saznala da se moj muž i dalje viđa sa ženom koja nam je pre 7 godina rasturila brak. Zgadio mi se život”, počinje ona svoju priču.

Osećam se ko budala jer sam mu tada poverovala kada mi je rekao da je raskinuo s njom. Iako sam ga izbacila iz kuće i više nisam imala povrenja u njega što se braka tiče, nastavili smo da radimo zajedno”, kaže žena i nastavlja:

“Nikada nismo pominjali razvod i dalje smo vrlo bliski. Jedina stvar koja nedostaje je seks, mada se i to umalo desilo nekoliko puta. On je bio, i još je, ljubav mog života. Ja im 42 a on 45 godina”.

Uvek su mi naši bračni zaveti bili svetinja i on je znao da će, ako me prevari, to biti kraj naše veze. Posle 5 godina braka otkrila sam da me vara sa jednom klijentkinjom. Bilo mi je sumnjivo što njih dvoje razmenjuju toliko poruka. Odmah sam je nazvala i na kraju mi je priznala da njih dvoje imaju aferu. Kada sam se suočila sa mužem, on je prvo sve negirao da bi narednog dana rekao da je raskinuo sa ljubavnicom”, navodi Engleskinja.

Izbacila sam ga napolje ali smo ostali poslovni partneri. Pre nekoliko nedelja pronašla sam formular koji je popunio za dobijanje poslovnog kredita i šokirala se kada sam videla da je ista žena s kojom je varao, navedena kao “partner”. Imala sam osećaj kao da mi je utrljao so u otvorenu ranu”, objašnjava žena.

“Osećala sam se izdano, ali muž nije mario za to i hladno mi je rekao: Izvini, ali mi smo rastavljeni godinama. Postavila sam mu ultimatum – ili će raskinuti sa njom ili se ja povlačim iz zajedničkog posla. On je bio šokiran i poručio mi je da mu je potrebno vreme da malo razmisli. Najradije bih tu ženu tužila jer mi je uništila brak, ali znam da ne mogu”, zaključila je Britanka.

Bonus video:

(Espreso.rs/The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.