ISPOVEST PREVARENE ŽENE : Prevario me sa prostitutkom, šalje lascivne poruke muškarcima i ima još!
Foto: Profimedia

ŠOK ISPOVEST

ISPOVEST PREVARENE ŽENE : Prevario me sa prostitutkom, šalje lascivne poruke muškarcima i ima još!

Prevarena Britanka odlučila da progovori i otkrila šokirajuće momente

Objavljeno:

Iako je mislila da dobro poznaje svog dečka, jedna Britanka je morala da se suoči sa realnošću kada je saznala da ju je voljeni prevario sa prostitutkom.

“Ja imam 35, a moj dečko 37 godina. Zajedno smo već 6 godina i mislila sam da imamo dobru vezu. Međutim, sve se promenilo kada je on počeo da odbija seks sa mnom”, počinje ona svoju priču.

“Zbog toga sam posumnjala da me vara, i kada sam pregledala njegov telefon doživela sam najveći šok u životu”, priča žena i nastavlja:

Prvo sam pronašla porno slike nepoznatih žena, a zatim poruke koje je razmenjivao sa ženskim i muškim prostitutkama. Moj svet se srušio u tom trenutku”.

Ljubavni par
foto: Printscreen Youtube

Suočila sam se sa njim i mada je prvo sve negirao, priznao mi je da me je tokom karantina prevario sa prostitutkom! On kaže da nije gej ili biseksualac, i da je sa muškarcima kontaktirao jer je bio znatiželjan”, kaže Engleskinja.

“Međutim, nekoliko dana kasnije sam slučajno na njegovom računaru videla da već duže vreme pregleda tekstove o STI (seksualno prenosivim infekcijama). Ne mogu da verujem da mi posle 6 zajedničkih godina nije rekao da možda ima neku bolest koja se prenosi seksualnim kontaktom. To je za mene bila njegova najveća izdaja”, objašnjava Britanaka.

“Imam utisak da je on uništio prethodnih 6 godina, i u mojoj glavi, naša veza ponovo počinje onda kada sam saznala istinu i odlučila da ostanem sa njim. Međutim, pitam se da li sam donela dobru odluku jer nisam sigurna da ću moći ponovo da mu verujem”, zaključila je ona.

Bonus video:

(Espreso/Objektiv/The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.