PREZGODNA GLUMICA OTKRILA KAKO SE OSEĆALA KAD JE NAPUNILA 50 GODINA: Svaka ŽENA treba pročita njenu ISKRENU priču!
Sve vam se to čini, kao da vam se svet srušio i da život nekada nije fer., Foto: Printscreen

OTKRIVAMO

PREZGODNA GLUMICA OTKRILA KAKO SE OSEĆALA KAD JE NAPUNILA 50 GODINA: Svaka ŽENA treba pročita njenu ISKRENU priču!

Pedeseti rođendan definitivno je nešto što zaslužuje veliko slavlje, jer za većinu žena predstavlja prekretnicu u životu

Objavljeno:

Poznata glumica Heder Grem, nedavno je napunila 50, pa je odlučila da opiše niz osećanja koja je imala nekoliko dana pre nego što što je zakoračila u šestu deceniju.

1. Neverica

Oduvek ste znali da će doći ovaj dan, ali ste nekako i dalje u šoku, da ćete zapravo ući u šestu deceniju. Neverica vas polako obuzima, podižući vam onu ružnu stranu svaki put kada morate da popunite obrazac sa vašim datumom rođenja i strepnjom da ćete od sada morati da popunjavate ono polje između 50 i 59 godina.

Heder Grejem
foto: instagramscreen

2. Negiranje

Pitate se zašto vas zapravo muči ovaj veliki rođendan kad, očigledno, niste nimalo slični svim onim ostalim 50-godišnjacima. Istini za volju, ne osećate da iamte više od 35 godina i nećete da počnete da se ponašate kao odrasli, zar ne? Uprkos tome, odlučili ste da krenete u novi režim kondicije da biste dokazali da još uvek možete da se takmičite sa mladima.

3. Žaljenje

Postoji neka prekretnica oko rođendana, zbog koje često razmišljate o prošlosti i onome što biste učinili drugačije da imate vremena.

Dok razmišljate o izgubljenim ljubavima, prijateljima od kojih ste se rastali i mogućnostima koje ste odbili, ne možete da se ne zapitate kako je vaš život mogao da se odvija da ste krenuli drugim putem.

4. Tuga

Sve vam se to čini, kao da vam se svet srušio i da život nekada nije fer.

5. Uzbuđenje

Posle svog tugovanja, odlučujete da je sve to bilo dovoljno i da morate da se sabereti i da pogledate sve sa vedrije strane.

Heder Grem
foto: Printscreen

6. Ponos

Kad malo bolje razmislim, iako se možda malo kajete, imate još mnogo razloga da se osećate ponosno upravo sada. Čak i dostizanje duboke starosti, 50 godina je dostignuće, a kada sednete i izbrojite svoje blagoslove, shvatite da ste zahvalni na toliko mnogo toga u svom životu.

7. Prihvatanje

Bila je to pomalo emotivna vožnja kao toboganom, ali sada kada ste se pomirili sa navršenih 50 godina, shvatate da ulazak u novu deceniju ipak nije tako loš. Ne osećate se drugačije, pa zašto biste se brinuli zbog toga šta drugi ljudi misle? Na kraju, shvatate, istina je ono što kažu: starost je samo broj.

Bonus video:

(Espreso.rs/Magazin novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.