POZVALA JE LJUBAVNICU SVOG MUŽA NA KAFU: Tokom RAZGOVORA otkrile su nešto još gore o LAŽLJIVOM SUPRUGU!
Opisivao me kao hladno, besno čudovište, Foto: Profimedia

ludilo priča

POZVALA JE LJUBAVNICU SVOG MUŽA NA KAFU: Tokom RAZGOVORA otkrile su nešto još gore o LAŽLJIVOM SUPRUGU!

Tada je moje strpljenje nestalo i rekla sam: dosta!

Objavljeno:

Recimo samo da je imao nekoliko romansi za koje sam znala. Koliko ih je imao, a da to nisam znala, ne smem ni da pričam. Ponekad su to bile "veze za jednu noć", a ponekad duže. Ali jednog dana dogodilo se nešto ozbiljno: zaljubio se. Odnosno počeo je da živi i sa njom i sa nama, ili što bi stari rekli: sedeo je na dve stolice. Tada je moje strpljenje nestalo i rekla sam: dosta!

Suprug je tražio da ostane, obećao je da će prekinuti sve odnose sa njom, čak smo išli i kod bračnog savetnika.

U jednom momentu sam odahnula: napokon je gotovo. Ali istina je bila da je on postao samo malo više oprezniji. Nastavio je da se viđa sa ljubavnicom. Nazovimo je Katarina.

Kako sam saznala za to? Veoma jednostavno: uveče bi ga zvao "kolega", zatim "drug iz srednje", pa onda "drug sa fudbala" i td.

Jednom, dok se kupao zazvonio mu je telefon. Broj nije bio registrovan i ja sam odmah znala ko je. Javila sam se, a sa druge strane muk.

Rekla sam: "Katarina, znam da si to ti". Nastala je duga pauza, a onda je ona progovorila.

"Osećam se jako loše. Loš dan. Samo sam htela da razgovaram sa njim," rekla mi je, a onda se rasplakala.

"Ako hoćeš, možeš da razgovaraš sa mnom. Možemo da odemo na kafu," rekla sam joj. I tako smo se nas dve upoznale. I razgovarale smo. To je bio razgovor koji mi je promenio život. Gledala sam tu ženu drugim očima. Nismo bile rivalke. Bile smo dve prevarene žene.

Shvatile smo da ne verujemo mom mužu. Možda se to čini očigledno, ali za nas je to otkriće.

Katarina je rekla da joj je moj muž govorio kako je naš brak odavno mrtav, da smo samo formalno još zajedno dok svi papiri ne budu gotovi i razvod finalizovan.

Jedino zbog sina još uvek živi sa mnom u kući, te da dete ne zna za razvod i zato krije Katarinu. Ne od mene, već od našeg sina.

Zato je Katarina i pristala da se viđa sa njim. Bila je ubeđena da je on praktično razveden čovek.

O meni je pričao da sam kontrol frik, da pravim skandale, da sam strašno ljubomorna i da okrećem sina protiv njega.

Opisivao me kao hladno, besno čudovište.

Uverio je Katarinu da ja znam za njihovu vezu od samog početka. Da znam da će se preseliti kod nje, onaj momenat kada potpišemo papire. Istovremeno joj je rekao da treba da se drži dalje od mene, jer sam strašno opasna i nestabilna osoba. Ko zna na šta sam sve sposobna?

To je bila slika našeg braka, koju je moj muž pokazao svojoj ljubavnici.

Za mene je ta slika bila drugačija: kleo mi se da Katarinu nikad nije ni voleo, da je nije shvatao ozbiljno, da se njihova veza dogodila "slučajno", da se strašno kaje zbog toga... Kao strašno se plašio da ćemo sin i ja saznati za izdaju...

Govorio je kako bi rado da podigne optužnicu protiv Katarine za uznemiravanje, ali da ga je strah da će ta priča izaći u javnost. Međutim, za to celo vreme, Katarina je dolazila kod njega na posao, pa su zajedno išli u hotel ili na ručak.

Naravno, ceo njegov kolektiv je znao za Katarinu.

A onda smo, upoređujući priče, shvatile da se u njegovom životu, verovatno pojavila i treća ženska osoba, jer je lagao i Katarinu i mene.

Ali, to nije sve što sam saznala te večeri. Na primer, ispostavilo se da ju je više puta dovodio u našu kuću u mom odsustvu. I to nije sve! Iza mojih leđa predstavio je našem trogodišnjem sinu. Provodili su vreme zajedno sa njegovim prijateljima. Upoznao ju je čak i sa nekim svojim rođacima. Gospode, čak su i prenoćili u našoj kući kada sam za vikend bila kod roditelja u drugom gradu.

Rekla mi je da je čak i posle tuširanja obukla moj ogrtač. Osećala sam se kao da mi je on pljunuo u lice. Bila sam uvređena kao nikad do sad.

Da li sam bila ljuta na ljubavnicu mog muža? Ne, samo na njega. Na kraju krajeva, on je pričao kako smo pred razvodom, a njemu je bilo nemoguće ne poverovati.

Razgovarale smo nekoliko sati, ali odmah sam shvatila: Katarina nije bila zla i užasna osoba, kakvom sam je zamišljala. Bilo mi je lakše da je tako zamišljam, kako bih odgovornost sa supruga prenela na "zlu ljubavnicu".

Kakva je bila Katarina? Bila je to žena koja voli svog muškarca i koja mu bezuslovno veruje. Pogodilo se da je upravo njen muškarac moj suprug. Iako je znala da negde ja postojim, pošto je verovala da sam ala, opravdavala je što se on razvodi od takve žene.

Kada me te večeri upoznala i kada je shvatila da nisam onakva kakvu me moj muž predstavljao, Katarina je jednostavno klonula. Obe smo bile shrvane činjenicom da smo zaljubljene u prevaranta i lažova. Što je najstrašnije: obe smo mu verovale, svaku reč!

Kada muškarac vara, on vara sve žene - bez izuzetka! Vara suprugu, ali vara i ljubavnicu.

Tu noć smo shvatile ovu tešku istinu!

Želela bih da vam kažem kako se naša priča završila već sutradan. Kako je Katarina već sutradan raskinula sa njim, a ja se razvela. Ali istina je da smo ovu agoniju vukle još mesecima. Slušale smo njegove laži i pokušavale da se spasemo, da nađemo sebe.

Međutim, ne možeš doveka da se lažeš! Tako je došlo do momenta kada smo se mi zaista razveli, a njih dvoje raskinuli.

Katarina nije mogla da se oporavi. Bila je depresivna i ubijena u pojam. Više nije verovala muškarcima. A ja sam se okrenula sinu i nekako sam samovala....

Istina je da sam trebala odavno da se razvedem, ali sam nešto čekala. Verovatno da se on promeni, ali odraslu osobu ne možeš promeniti sve da on to želi. A moj suprug nije hteo da se menja.

Onim ženama koje spavaju sa oženjenim muškarcima želim da poručim: Ne možete da verujete muškarcu koji od vas ode i legne u krevet svoje žene.

Sa takvim muškarcem nešto opasno nije uredu. Takva osoba vas ne može usrećiti, ali će zato lako da vam slomi srce.

Isto tako želim da kažem prevarenim suprugama: Ne možete da verujete muškarcu koji iz vašeg kreveta ode kod ljubavnice.

Te ljubavnice nisu krivci, kriv je vaš muž!

Upravo se on zavetovao da će vam biti veran, da će vas voleti i poštovati. Ne razmišljajte o "onoj drugoj", jer to je gubljenje vremena. Ona ti nije niko. Ona je samo još jedna prevarena žena.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.