U OVA DVA ZNAKA ROĐENE SU IDEALNE ŽENE: Proverite da li ste SREĆNIK koji je NAPRAVIO najbolji IZBOR u ŽIVOTU!
Ruska astrološkinja Lisa Barska je objasnila kako zvezde moraju da se "poklope" da bi se rodile idealne žene, Foto: Profimedia

horoskop

U OVA DVA ZNAKA ROĐENE SU IDEALNE ŽENE: Proverite da li ste SREĆNIK koji je NAPRAVIO najbolji IZBOR u ŽIVOTU!

Zvezde otkrivaju u kojim horoskopskim znacima su rođene najbolje žene, magnetno privlačne dame koje osvajaju i umom i lepotom

Objavljeno:

Ruska astrološkinja Lisa Barska je objasnila kako zvezde moraju da se "poklope" da bi se rodile idealne žene, rođene za ljubav i porodicu!

Ako tražite savršenu drugu polovinu, pročitajte šta kažu astrolozi. Od jedne kombinacije sve zavisi! Zvezde otkrivaju u kojim horoskopskim znacima su rođene najbolje žene, magnetno privlačne dame koje osvajaju i umom i lepotom.

Sve osobine idealne žene ne mogu da se objedine samo u jednom horoskopskom znaku. Potrebno je da se poklopi i sa godinom rođenja. Evo u kojim znacima Zodijaka su rođene žene kojima je prioritet porodica i ljubav.

RAK

Vole decu, spremne su da se posvete stavranju doma i udobnosti. Devojke rođene pod ovim znakom su vrlo senzualne, uvek će imati razumevanja za ratnera, brinuti o njemu, ali i kuvati i čistiti. Odane su domu, sigurnost i topla atmosgfera su im veoma važne. Neguju ljubav, ali i tradiciju koja im je veoma važna. jubavi. Istina, ponekad mogu biti sumnjičave, nervozne i hiroviti.

VAGA

Lagane i prozračne, vole da komuniciraju, estete po prirodi, gracioznog držanja, izuzetno vode računa o sebi. Imaju neprikosnoven ukus, upućene su u umetnost, književnost i muziku. U stanju su ulepšaju svaki dom. Osetljive su i lako se uvrede, pa treba biti pažljiv s njima. Imaju osobnu koju većina muškaraca ceni - ne opterećuju svojim problemima i ne nameću ih. S njima se lako dolazi do kompromisa. Partnera čuvaju od impulsivnh odluka, jer ni same ne vole žurbu.

Ako ste u vezi sa Vagom ili Račicom koja je rođena ovih godina, uboli ste premiju!

1975. Godina drvenog zeca

1979. Godina Zemaljske koze

1982. Godina Vodenog psa

1987. Godina Vatrenog zeca

1991. Godina Metalne koze

1994. Godina Drvenog psa

1999. Godina Zemaljskog zeca

2003. Godina Vodene koze

2006. Godina Vatrogasnog psa

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.