OVE LJUDE PARTNERI SU BRUTALNO PREVARILI: Poslušajte njihove ISPOVESTI, možda se PREPOZNATE!
Ilustracija, Foto: Profimedia

OTKRIĆE

OVE LJUDE PARTNERI SU BRUTALNO PREVARILI: Poslušajte njihove ISPOVESTI, možda se PREPOZNATE!

Još je i gore ako saznate to na neki način koji je ponižavajući, ili čak tako da vam je i zdravlje ugroženo

Objavljeno:

Saznanje da vas je prevarila osoba koju volite, nikad nije prijatna stvar.

Još je i gore ako saznate to na neki način koji je ponižavajući, ili čak tako da vam je i zdravlje ugroženo.

Upravo je zbog toga nastao novi izazov na društvenim mrežama, gde je veliki broj ljudi u ispovestima na Tik Toku, priznao, kako su saznali da ih je voljena osoba prevarila.

Ukoliko čujete od svih nas šta smo doživeli, možda ćete u vašim vezama više otvoriti oči i obratiti pažnju na upozorenja”, istakla je u komentarima Mendi Kej Bouls, devojka koja je i započela ovaj trend.

Mendi je u snimku objasnila kako je pre dve godine izlazila sa dečkom i u jednom trenutku shvatila, da njegovi odgovori baš i nemaju smisla.

Slao mi je poruke koje kao da su bile namenjene nekome drugom. Ispitivala sam ga zbog toga, ali je rekao da je bilo slučajno”, rekla je u videu.

Nakon toga je na njegovoj majici primetila dugu ružičastu nit kose (ona je crvenokosa bila tad), ali ju je on ponovo ubedio da ne zna odakle mu to na odeći.

Sve do nekoliko meseci kasnije, kada joj se preko Fejsbuka javila nepoznata devojka i poslala skrinšotove sa prepiskama sa njenim dečkom. Tada joj je sve bilo jasno.

Odgovori su se nizali, a svaki video u proseku ima po dvadesetak hiljada pregleda.

Ova devojka je, kako sama priznaje, nekoliko puta “pala” na izvinjavanje svog momka, sve dok ga konačno nije ostavila. Ipak, kada ga je prvi put uhvatila u prevari bilo je tako što je primetila da često izlazi iz kuće i nema ga nekoliko sati. Kada ga je pitala gde je bio, nakon što je došao kući, on je odgovorio da je otišao do Starbaksa po kafu. Iako je bila zbunjena što i njoj nije uzeo piće, kada je njen momak otišao na sprat, uzela je gutljaj iz njegove čaše i videla napisano ime “Britni”, kako se zvala njegova bivša.

Ipak, kada ga je suočila sa tim, pravdao se da je slučajno radnica u kafeteriji napisala svoje ime. Hm, zaista? Da li biste mu vi poverovali?

Bilo je i krajnje jezivih primera.

Devojka pod imenom Britani Kjara, otkrila je za prevaru svog momka tako što je “zaradila” infekciju. Bila je na pregledu kod ginekologa, nakon čega ju je nazvao i tražio da dođe po druge lekove, jer je bila zaražena ešerihijom koli. Ispostavilo se da njen dečko nije išao u teretanu, već je imao seks sa drugim muškarcima.

Izazovu se nisu odazvale samo devojke.

Jedan momak, podelio je priču kako je sasvim slučajno otkrio da ga supruga vara zahvaljujući muškarcu koji je zapravo spavao sa njom. Naime, jednom prilikom desilo mu se da je tri nedelje zaredom radio treću smenu, pa je, kad je imao prvi slobodan dan, rešio da izađe sa suprugom do obližnjeg paba i da popiju koje pivo.

Međutim, kada je ona otišla do toaleta, prišao mu je drugi momak i pitao ga: “Hej, jesi ti sa plavušom? Znaš, njen muž radi treću smenu, pa ako dobro odigraš karte, nema šanse da te odbije!”

Kako je bio zbunjen i pitao o čemu se radi, drugi muškarac mu je u detalje opisao i kako je smuvao njegovu ženu, ali i kako mu izgleda spavaća soba.

Druga devojka je saznala na jednoj od žurki gde se okupila sa drugaricama. Igrale su “Istina ili izazov”, pa je, nakon što su poprilično popile, upitala da li je neko od prisutnih spavao sa njenim dečkom. Devojka koja je sedela pored nje, priznala joj je da je imala odnose sa njim i to na dočeku nove godine.

Sa druge strane, među Tiktokerima bilo je i pravih detektiva. Melisa Traveras saznala je da je dečko vara nakon što se ranije vratila sa posla. Ipak, nije uhvatila tada svog dečka u samom činu, već kada se sakrila u ormar. Želela je da vidi šta radi, kako se ponaša i slično, a ormar je imao pukotinu pa je sve mogla da vidi. Kaže da se pojavio u jednom trenutku, a potom izašao iz kuće i pojavio se nešto kasnije sa nepoznatom devojkom. Ne samo što je imao aferu sa njom, već joj je tvrdio da stvari po stanu pripadaju njegovoj bivšoj, koja ga uznemirava i koju će izbaciti na ulicu. Kako Melisa tvrdi, bila je toliko u šoku, da nije mogla da ga suoči sa svim onim što je čula do kasne večeri. I dan danas pokušava da je vrati.

Da li ste se ikada našli u situaciji da vas je voljena osoba prevarila? Na koji način ste saznali? Pišite nam u komentarima.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.