IMAO SAM SE*S SA ROĐAKOM, PREZGODNA JE! Ovaj lik sad ima OZBILJNE posledice
Ovaj mladić je prevario devojku, Foto: Profimedia

AU!

IMAO SAM SE*S SA ROĐAKOM, PREZGODNA JE! Ovaj lik sad ima OZBILJNE posledice

On se sada oseća loše, jer smatra da njegova devojka to nije zaslužila

Objavljeno: 12:27h

Jedan mladić se požalio terapeutkinji Deidre Sandres zbog situacije u kojoj se našao.

Naime, on je prevario svoju devoju.

I ne samo to, prevaru je počinio sa svojom rođakom.

“Moja rođaka je najzgodnija ljubavnica koju sam imao, ali ne mogu da budem sa njom zbog porodice, a ni zbog svoje devojke. Oduvek smo bili bliski. Ona je 28-godišnja hostesa i moja porodica je jako ponosna na nju. Imam 30 godina i živim sa svojom devojkom koja ima 26″, napisao je muškarac i ispričao da je do toga došlo kada je jednog dana posetio rođaku kod nje kući. Otvorili flašu vina i počeli su da pričaju o svojim životima. Prema njegovim rečima, tešio ju je zbog stvari koje su joj se dogodile, a onda ju je i poljubio. S obzirom na to da je rođaka strastveno odgovorila, imali su seks.

On se sada oseća loše, jer smatra da njegova devojka to nije zaslužila, ali ne zna da li bi trebalo da joj prizna šta je uradio i sada traži savet stručnjakinje.

“Iako je u Velikoj Britaniji veza između rođaka dopuštena, varanje je stvarno loš potez. Deluje kao da rođaki možete da verujete da nikome neće reći i zato sada odnos sa vašom devojkom mora da vam bude prioritet. Kažete da vam je ona super, pa zašto ste je onda prevarili? Da li je to bilo samo zbog toga što vam se pružila prilika, ili ste svoju vezu uzimali zdravo za gotovo? Porazgovarajte sa svojom devojkom o tome kako da se oboje ponovo osetite posebno”, odgovorila je Deidre Sanders.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Objektiv.rs / The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.