MISLILA JE DA NIKADA NEĆE NAĆI IDEALNOG MUŠKARCA, A ONDA JE SKINULA JEDNU APLIKACIJU! I karantin može biti DOBAR!
Telefon, Foto: Profimedia

aplikacija

MISLILA JE DA NIKADA NEĆE NAĆI IDEALNOG MUŠKARCA, A ONDA JE SKINULA JEDNU APLIKACIJU! I karantin može biti DOBAR!

Upoznavanje je bilo lako prvih nekoliko sastanaka, jer smo održavali socijalnu distancu, ali kako je naša veza postajala ozbiljnija, bilo je sve teže.

Objavljeno:

Nikolet Majls (47) iz Engleske već je bila odustala od pronalaska prave ljubavi i svog "savršenog muškarca", ali nakon samo jednog sata provedenog na aplikaciji za upoznavanje, njena vera u ljubav potpuno je vraćena.

Tokom karantina, u junu, prvi put u životu registrovala se na aplikaciji za upoznavanje i posle sat vremena upoznala Tonija Džonsa (45), kako ga opisuje, muškarca svog života, piše "Dejli mejl".

Par je odmah osetio povezanost, pa su nakon dva dana dopisivanja odlučili da se upoznaju uživo. Dva meseca kasnije počeli su da žive zajedno kako ih pandemija korona virusa ne bi razdvojila u budućnosti, a u septembru su se verili.

Svoje venčanje sada planiraju 5. decembra, samo tri dana nakon što se karantin i mere za sprečavanje širenja korona virusa u Engleskoj zaustave.

- Za neke, 2020. je bila grozna godina, ali za nas je bila odlična. Nakon mnogo neuspešnih sastanaka, bila sam spremna da odustanem od ljubavi - ispričala je Nikolet.

Naime, ona uopšte nije ni znala za "dejting aplikaciju" dok je prijatelji nisu nagovorili da se pridruži. Nakon samo sat vremena, dobila je poruku od Tonija i njihova ljubavna priča je počela.

- Upoznavanje je bilo lako prvih nekoliko sastanaka, jer smo održavali socijalnu distancu, ali kako je naša veza postajala ozbiljnija, bilo je sve teže. Odlučili smo da se uselimo zajedno kako bismo našu vezu podigli na viši nivo, ali svejedno bili sigurni tokom pandemije - objasnila je.

Iako su njihovi prijatelji zabrinuti da se par prebrzo odlučio na venčanje, Nikolet i Toni objašnjavaju da oni jednostavno nemaju razloga za čekanje, jer oboje osećaju da su srodne duše.

-Verujemo da je život prekratak. Ne želimo više da čekamo, želimo da uživamo u životu kao bračni par. Nećemo dopustiti da nam pandemija zaustavi planove, pa ćemo se venčati nakon završetka karantina - rekla je.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.