UMRO JE ČOVEK KOJEG SAM NAJVIŠE VOLELA, A NJEGOVA SUPRUGA MI NIJE DALA DA DOĐEM NA SAHRANU! Priča ove devojke BOLI
Pati za svojom ljubavlju, Foto: Profimedia

tužna priča

UMRO JE ČOVEK KOJEG SAM NAJVIŠE VOLELA, A NJEGOVA SUPRUGA MI NIJE DALA DA DOĐEM NA SAHRANU! Priča ove devojke BOLI

Nije im bilo suđeno

Objavljeno:

Ljubav mog života umrla je pre tri meseca i to me ubija svakoga dana. Njegova supruga zabranila mi je da dođem na sahranu i nisam mogla da se oprostim od njega – započela je žena svoju tužnu priču, ispričala je kako su bili zajedno čak 6 godina, a do raskida je došlo zbog njegovog problema s drogom.

Ona se nakon nekog vremena verila, a on je nedugo nakon toga pronašao devojku s kojom je kasnije ušao u brak. Nekoliko puta smo se sreli i stalno je govorio kako me i dalje voli. Moja druga veza je doživela krah, a početkom ove godine on mi je rekao kako ima ozbiljnu bolest jetre i samo nekoliko meseci života – nastavila je i rekla kako je želela da bude uz njega, ali ju je on odbio.

- Mislim o njemu svaki dan - dovršila je svoju priču uzrujana žena. - Žao mi je. Razumem kako se verovatno osećate uzrujano jer ste bili blokirani. Pokušajte da organizujete poslednji pozdrav s njim, možda samo s nekoliko bliskih prijatelja i članova porodice koji bi bili uz Vas – savetovala je iskusna Deidre koja se nada da je time barem malo utešila devojku koja žali za svojom ljubavlju.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.