KAKVE FILMOVE NAJVIŠE VOLI DA GLEDA? To otkriva kakav je u KREVETU!
Izbor određenog žanra otkriva partnerove osobine, Foto: Profimedia

ISTRAŽIVANJE

KAKVE FILMOVE NAJVIŠE VOLI DA GLEDA? To otkriva kakav je u KREVETU!

Šta o vama govori gledanje naučno fantastičnih filmova, a šta romantičnih

Objavljeno:

Ne biste verovali, ali vaš filmski ukus može imati uticaj na vaše sposobnosti u krevetu.

Naime, istraživanje sprovedeno na Univerzitetu Oklahoma pokazalo je da osobe koje vole da gledaju određenu vrstu fikcije imaju zreliji pogled na ljubav i seksualne odnose od osoba koje biraju romantične komedije ili drame.

U istraživanju su učestvovale 404 odrasle heteroseksualne osobe, a pitanja koja su im se postavljala tražila su od njih da, na primer, imenuju autore iz sedam filmskih žanrova, a potom su odgovarali na pitanja vezana za romantične veze i njihove stavove po tom pitanju.

Osobe koje su, između ostalog, odgovorile da su ljubitelji filmova poput ''Harija Potera'' ili ''Osvetnika'' otkrile su svoje vrlo realne stavove i poglede na ljubav i seks i pojasnile šta za njih znači vođenje ljubavi.

Takođe, osobe koje su rekle da im se sviđa naučna fantastika i fikcija nisu smatrale da svađe u vezi vode njenom kraju i bile su saglasne s činjenicom da nije u redu pokušavati da promenite partnerove osobine.

S druge strane, osobe koje su se izjasnile kao ljubitelji romantičnih komedija i drama jasno su dale do znanja da su poprimile mnoge nerealne stavove po pitanju ljubavi koji se većinom vide samo na filmu.

BONUS VIDEO: Espreso dijeta - četvrta nedelja 1

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.