NE MORA REČ DA KAŽE, A ZNAĆEŠ DA MU SE SVIĐAŠ: 8 znakova koji ga odaju!
Dovoljno je da posmatraš šta radi s rukama, ustima, nozdrvama... i znaćeš da li mu se sviđaš, Foto: Profimedia

PROČITAJ JASNE ZNAKOVE

NE MORA REČ DA KAŽE, A ZNAĆEŠ DA MU SE SVIĐAŠ: 8 znakova koji ga odaju!

Žene su prirodno nadarene za dešifrovanje govora tela

Objavljeno:
  • 47

Ukoliko on ne želi da ti prizna da li mu se sviđaš, to će otkriti govor tela. Možda nisi znala, ali muškarci su "programirani" da sitnim znakovima odaju ako im se žena sviđa. Kolumnisti portala "Ivillage.com" otkrili su koji su to znakovi.

Žene s 52 različita signala u govoru tela muškarcima pokazuju da su zainteresovane, a muškarci na raspolaganju imaju samo desetak. Ovaj podatak pojednostavljuje filozofiju o zavođenju muškaraca. Osim toga, dame su prirodno nadarene za dešifrovanje govora tela.

Znakovi koji ga odaju

Podignute obrve - kada uočimo nekoga zanimljivog, obrve se nesvesno podižu i spuštaju. Taj mali, gotovo neprimetan pokret otkriva mnogo toga. Naime, ako mu se sviđaš, njegove obrve će se podići, a sve to će trajati nekoliko sekundi. Podizanjem obrva oči deluju krupnije, a refleksija svetlosti oči čini sjajnijim, svetlijim i privlačnijim.

Otvorena usta - ako mu se sviđa ono što vidi, njegove usne će se automatski otvoriti u trenutku kada vam se pogledi sretnu.

Raširene nozdrve - ovo je još jedan znak koji govori "sviđaš mi se".

Privlačenje pažnje - on će na bilo koji način pokušati da privuče tvoju pažnju. Ako je mirnijeg karaktera, pažnju će pokušati da pridobije popravljanjem kravate, dok će neki biti spremni čak i da glume klovna.

Uspravno držanje - kako bi se pred tobom pokazao u što boljem svetlu, muškarac će stajati uspravno da bi istakao svoje mišiće. Takođe stajaće pravo ispred tebe, nagnut blago prema napred.

Odmeravanje - pogledom će te odmeravati od glave do pete uz zadržavanje na najzanimljivijim delovima. On tako sada tebi dopušta da vidiš kako te merka kako bi ti pokazao da mu se ono što vidi jako sviđa.

Ruke na bokovima - u ovoj pozi muškarac deluje samouvereno, a držanje ruku na bokovima naglašava njegovu fizičku veličinu. Nesvesnim pokretima ljudi su skloni da naglase svoje najprivlačnije delove tela.

Stavlja ti ruke na lakat ili leđa - ovaj pokret nije samo oblik lepih manira i pristojnog načina da ti nešto objasni, nego i poruka "ne želim da te izgubim".

Pozajmljuje ti svoj kaput - to je zaštitnički gest kojim ti poručuje "ono što je moje, to je i tvoje", a sviđa mu se i tvoj miris koji ostaje na odeći.

BONUS VIDEO: Milan Jovanović Strongman komentariše učesnike Espreso dijete - druga nedelja

(Espreso.co.rs/Miss7zdrava.24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media