ISPOVEST KOJA JE ŠOKIRALA SVET: Svog MUŽA delim sa svojim DEČKOM
Bela, Ken i Danijel, Foto: Printscreen/youtube

ŽIVE U ISTOJ KUĆI

ISPOVEST KOJA JE ŠOKIRALA SVET: Svog MUŽA delim sa svojim DEČKOM

Sve je počelo na jednoj proslavi

Objavljeno:

Muž i žena koji su u braku 10 godina otkrili su kako su počeli da dele krevet s još jednim muškarcem.

Bela i Ken iz grada Orindž u Konektikatu bili su u braku pet godina i odgajali su dve male ćerke kad je Bela upoznala Danijela na proslavi i odmah "kliknula" s njim.

"Na kraju večeri, ne znam zašto, kada smo se opraštali sam ga poljubila", rekla je 34-godišnja Bela za Barcroft TV. Nakon toga je imala različita osećanja . "OK, udata sam i poljubila sam drugog muškarca", stalno joj je prolazilo kroz glavu, ali je isto tako to želela da ponovi.

Bela i Ken su u vezi su od studentskih dana i uvek su bili monogamni, ali su nakon tog događaja počeli da razgovaraju o opciji viđanja i drugih ljudi. Tad su odlučili da bolje upoznaju Danijela i njegovu ženu - koji su bili u otvorenoj vezi.

"Bilo je puno hemije i mislili smo da je to možda nešto što zaista želimo da probamo", rekla je Bela i dodala da su ih pozvali kod njih. Nekoliko puta su razgovarali i završili u grupnom seksu, od čega su krenuli dalje.

Ipak, nedugo nakon toga, 33-godišnji Danijel i njegova žena počeli su da imaju probleme u braku. "Ona i ja dugo smo bili zajedno, a probleme smo imali davno pre nego su Bela i Ken naišli.

"Nažalost, ono što poliamorija čini dosta dobro je da "osvetljava" sve i završite u razgovoru o stvarima o kojima ranije niste želeli da razgovarate."

Godinu dana nakon njihovog grupnog seksa, 2015., Danijel i njegova žena su se razveli, a idući korak Kena, Bele i Danijela za njih je bio logičan.

"Pa dobro, možeš živeti s nama sad", rekla mu je Bela.

Trojac se ubrzo preselio u novu, veću kuću i nabavili su "king sajz" krevet koji svo troje mogu da dele. "Obično smo Bela i ja ili Ken i ona", kaže Danijel, a Bela dodaje da zapravo nemaju tako često seks svi zajedno.

Ipak, dva muškarca su nekada i sami intimni. "Nije uobičajeno. To je kao torta - ne jedete tortu stalno", rekao je Danijel.

Pre dve godine, Ken se spetljao s Laurom, svojom devojkom koja ima svoje dvoje dece. "Laura je predivna. Ona nije povezana s Belom ili Danijelom. Ona i ja smo povezani i to je nejna privrženost nama."

Danijel radi kao mađioničar, a Bela mu se priključila kao asitentkinja pa često zajedno putuju.

Grupa tvrdi kako ljubomore među njima nema, jer o svemu otvoreno razgovaraju.

Kao roditelji, kad se Danijel preselio kod njih, Bela i Ken morali su to da objasne svojoj deci, 3-godišnjem sinu i 4-godišnjoj ćerki. "Bili su zaista uzbuđeni, a sad se više ni ne sećaju šta je bilo pre. Delimo odgovornost roditeljstva - raznim stilovima odgajamo decu, ali smo ista ekipa."

BONUS VIDEO: Espreso dijeta - druga nedelja 2

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.