IZLUDITE GA OBUČENE: Dovedite vašeg ČOVEKA DO LUDILA u 5 poteza! (FOTO)
Žena, Foto: Profimedia

recept!

IZLUDITE GA OBUČENE: Dovedite vašeg ČOVEKA DO LUDILA u 5 poteza! (FOTO)

Mislile ste da muškarce možete izludeti samo s minimalnim komadima odeće na sebi ..Ili bez? Evo kako to možete i potpuno obučene

Objavljeno:

Muškarci su s Marsa, a žene s Venere... itd. Ipak, postoji jedna stvar koja je ista za oba pola. Od dobro naciljanog i veštog poljupca (ili “liza”) po vratu svakom muškarcu će zadrhtati kolena.

Ženska ruka na muškarčevim bedrima je gotovo univerzalan pokazatelj:

Dovedite vašeg ČOVEKA DO LUDILA u tri poteza
Dovedite vašeg ČOVEKA DO LUDILA u tri poteza foto: Profimedia

“Kasnije sledi nastavak”. Osim toga, živci u unutrašnjem delu bedara završavaju u “zoni sreće” svakog muškarca. Započnite dodirom kolena pa nastavite prema gore...

U šakama se nalaze brojni super osetljivi živčani završeci. Prstima nežno trljajte njegove dlanove, od korena šake do vrhova prstiju. Ili, ako ste nešto slobodniji, stavite jedan njegov prst u svoja usta i pokažite mu što ćete kasnije raditi s drugim delovima njegovog tela. Da, pomalo je u duhu pornića, ali ne postoji osoba koja se protivi ovom obliku “umetnosti”.

Povremeno zaboravite na ruke: dodirujte muškarca celim tijelom. Okrenite se prema njemu, gledajte ga ravno u oči, uhvatite ga za struk i privucite sebi - naročito grudima. Ne skidajte pogled s njega.

“Slučajni”, lagani dodiri neverojatan su afrodizijak za muškarce. Ipak, nemojte biti potpuno očigledni u namerama i pričekajte pravi trenutak. Na nekom malom prostoru, ili u nekoj gužvi, prođite pokraj njega tako da vaša zadnica dodirne pravi dio njegovog tela. Taj gest će previše uzbuditi muškarca da bi razmišljao jeste li to napravili namerno, a i neće ga biti briga čak i ako prozre vaše namere!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.