Dok se ne pojavi onaj koji će za tebe raditi ovih 5 stvari, bolje ostani sama! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

onaj ko te voli

Dok se ne pojavi onaj koji će za tebe raditi ovih 5 stvari, bolje ostani sama! (FOTO) (GIF)

Onaj koji te stvarno ceni i poštuje pričaće o tebi kao ‚‚najboljoj stvari koja mu se ikad dogodila"

Objavljeno:

Ako želiš da mu bude žao što te je ostavio, ovo je savršen način! (FOTO) (GIF)

Nemoj uletati u vezu sve dok ne nađeš nekoga ko će uraditi sve da budeš srećna, ko će uzeti u obzir tvoje potrebe i osećaje, kome ćeš biti prioritet i pored koga ćeš osećati da te stvarno voli. Vredan je onaj koji će ovih pet stvari raditi za tebe i na koje bi trebala obratiti pažnju pri odabiru svog partnera:

foto: giphy

1. Želi da te predstavi svima

Nemoj uletati u vezu dok ne nađeš onoga ko će te držati za ruku i poljubiti u javnosti i upoznati te sa svojim roditeljima. Onaj koji te stvarno ceni i poštuje pričaće o tebi kao ‚‚najboljoj stvari koja mu se ikad dogodila".

foto: profimedia

2. Ne želi da te promeni

Budi sama sve dok se ne pojavi onaj koji neće pokušavati da te promeni, kojem ćeš se sviđati i s dugom i kratkom kosom, na čiji odgovor u dopisivanju nećeš morati da čekaš dva sata i onaj koji će uvek biti iskren.

foto: Tumblr

3. Pruža sigurnost

Osoba s kojom se nećeš osećati nesigurno i koja će te zaštititi vredna je tvoje pažnje. Važno je osećati se sigurno uz nekoga jer to znači da nema ‚‚psiholoških igrica" zbog kojih nećeš biti sigurna u namere te osobe.

foto: profimedia

4. Osećaj leptirića svugde osim u tvom stomaku

Budi s onom osobom koja će te ‚‚oboriti s nogu", ali u pravom smislu. Zaljubljenost može biti samo prolazna, ali budi s onim koji će izazvati "osećaj leptirića" svugde osim u tvom stomaku. Takođe, važno je da se uz njega osećaš najlepše čak i u tvom najgorem izdanju.

foto: Tumblr

5. Prva si na listi prioriteta

Budi sama sve dok ne upoznaš nekoga bez koga nećeš moći da zamisliš svoj život i ne troši svoje vreme na one koji ga ne zaslužuju. Neko ko je stvarno vredan tvoje pažnje učiniće sve da bi bila prioritet i prva na njegovom "rasporedu".

foto: profimedia

(Espreso.co.rs / Izvor: zdravakrava.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.