Ako želiš da mu bude žao što te je ostavio, ovo je savršen način! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

ostani neutralna

Ako želiš da mu bude žao što te je ostavio, ovo je savršen način! (FOTO) (GIF)

Umesto da postanete kliše, iskoristite ovo vreme i uložite malo truda u sebe i svoj izgled

Objavljeno:

Kako koji horoskopski znak izgleda na plaži? (FOTO) (GIF)

Većina ostavljenih žena volela bi da njihovom bivšem bude žao što je raskinuo s njima. Nažalost, većina žena to radi na sasvim pogrešan način, pa njihova bivša ljubav ni ne može to da shvati.

Objavljivanje ljutitih statusa, tužnih ljubavih i citata o tome da su muškarci svinje neće naterati muškarca da shvati da je pogrešio. Umesto da postanete kliše, iskoristite ovo vreme i uložite malo truda u sebe i svoj izgled.

foto: giphy

1. Izgledajte kao milion dolara Mnoge žene nakon raskida padnu u depresiju i prestanu da se trude oko sebe. Umesto da postanete kliše, iskoristite ovo vreme i uložite malo truda u svoj izgled. Kad vidi da bez njega izgledate bolje, njegov ego će sigurno biti pogođen.

foto: pixabay.com

2. Ostanite neutralne Umesto klasičnog ponašanja u kom žene dramatično reaguju na raskid, jednostavno ostanite neutralni, baš kao da se ništa nije dogodilo. To će ga u potpunosti iznenaditi.

foto: giphy

3. Osvojite njegove drugare I ovde žene često greše pa prijatelje svog bivšeg obasipaju negativnim rečima o njemu. Umesto toga, budite toliko divne prema njima da će mu sami reći da je pogrešio.

foto: giphy

4. Bavite se sobom On će očekivati da ćete provoditi dane razmišljajući o njemu, a vi umesto toga provodite dane razmišljajući o sebi.

foto: giphy

5. Prekinite komunikaciju Ne sasvim jer to šalje signal da ste jako ljute, komunicirajte s njim onako kako koumnicirate s drugaricom iz detinjstva s kojom vam se i ne ide na kafu - pristojno i ne preterano angažovano.

foto: profimedia

(Espreso.co.rs / Izvor: index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.