Najveća greška koju žene prave kad muškarac počne da ih ignoriše (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

paranoične i naporne

Najveća greška koju žene prave kad muškarac počne da ih ignoriše (FOTO) (GIF)

Neki će jednostavno delovati kao da imaju pametnijeg posla nego da se viđaju sa ženom za kojom su nekoliko meseci ranije doslovno trčali...

Objavljeno:

13 najboljih ljubavnih saveta koje žene daju ženama (FOTO) (GIF)

Muškarci često s vremenom jednostavno promene svoje ponašanje, pa će tako neki prorediti poruke i pozive, neki će prestati da budu romantični i da se trude. Neki će jednostavno delovati kao da imaju pametnijeg posla nego da se viđaju sa ženom za kojom su nekoliko meseci ranije doslovno trčali...

Bez obzira na to koji je razlog gubitka interesovanja, jedno je sigurno - žene u ovoj situaciji često reaguju potpuno pogrešno, što rezultira još većim gubitkom interesovanja ili raskidom.

foto: giphy

Kad žena oseti da se muškarac ponaša drugačije nego pre, počinje da paniči jer misli da će ga izgubiti. U tom se trenutku i njeno ponašanje počinje da se menja, pa umesto da jednostavno pusti da stvari idu svojim tokom, postaje napeta i počinje da ipituje teren.

foto: profimedia

Muškarac je možda samo privremeno distanciran zbog stresnijeg perioda na poslu, a žena panično želi da sazna u čemu je problem pa šalje poruke: "Promenio si se, pre si bio romantičniji" ili "ignorišeš me".

Drugim rečima, postajju paranoične i naporne, zbog čega nemali broj muškaraca stvarno gubi interesovanje.

foto: Tumblr
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.