4 znaka da je tvoja devojka još uvek luda za bivšim (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

da li ga još voli

4 znaka da je tvoja devojka još uvek luda za bivšim (FOTO) (GIF)

Neki parovi nakon raskida ostanu prijatelji, ali češće to ostaju zbog emocija koje još uvek imaju

Objavljeno: 14:44h

Kako razlika u godinama utiče na trajanje veze? (FOTO) (GIF)

Raskidi su bolni i svaki je težak na svoj način, ali jedna strana uvek bude povređenija i sačuva dublje emocije nakon raskida. Često se desi da osobe koje nakon raskida nisu spremne za novu vezu, to ni same ne znaju, a veza koja se gradi na takav način može da povredi obe osobe u njoj.

Možda i ne biste hteli da primetite da li je vaša devojka luda za bivšim, ali bi ipak trebalo da na to obratite pažnju. Kada znate kakve su njene emocije možete nastaviti da se borite za nju ili krenuti dalje, ali veza u kojoj je druga strana još zaljubljena u nekog drugog vas može povrediti, čak iako ste vi mislite da je vaša ljubav jaka.

foto: Giphy

4 znaka da je tvoja devojka još uvek luda za bivšim!

1. Šalje pijane poruke Slanje pijanih poruka u 3 ujutro, da proveri da li je dobro, nije najpametnija ideja, koje se mogla setiti. I nikad ne želi samo da pita da li je on ok. Zato, ako primetite da vaša devojka noću šalje poruke, znajte da ga još uvek nije prebolela.

foto: pixabay.com

2. Proverava njegove profile na društvenim mrežama Gde je, s kim, ko mu lajkuje objave ili fotografije... i jednostavno ne može drugačije, jer joj je i dalje stalo do njega. Ako ste već primetili da redovno pregleda njegove profile znači da još uvek ima osećanje prema njemu.

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.