LEPOTICA SA BALKANA UDALA SE ZA NAJPOŽELJNIJEG PRINCA: Svadba trajala 10 dana, sve prštalo od LUKSUZA i DIJAMANATA
Foto: Balkis Press/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

ovoga nema kod nas

LEPOTICA SA BALKANA UDALA SE ZA NAJPOŽELJNIJEG PRINCA: Svadba trajala 10 dana, sve prštalo od LUKSUZA i DIJAMANATA

Abdul Matin (32), brunejski princ, na društvenim mrežama je poznat kao „zgodni princ“ zbog dobrog izgleda

Objavljeno:

Važio je za najpoželjnijeg neženju u Aziji, a sada se venčao sa devojkom (29) koja nije kraljevskog porekla. Ona vuče korene iz Hrvatske, a princ je otkrio da se verio sa Jang Mulijom Anišom Rosnah u decembru i time razočarao i iznenadio mnoge obožavaoce. Mlada je unuka savetnika brunejskog vođe, sultana Hasanala Bolkijaha, vlasnica je modne i turističke kompanije, a njen brat je prinčev dugogodišnji prijatelj. Princ Matin je deseto dete sultana, jednog od najbogatijih monarha u svetu.

Svadba princa Abdula Matina
foto: IQBAL DATO HJ SELAMAT / AFP / Profimedia

Svadba je u nedelju dostigla vrhunac, a slavlje je trajalo 10 dana. Mlada je prvo nosila tradicionalnu crvenu venčanicu s impresivnom tijarom, a kasnije se presvukla u belu venčanicu s detaljima od čipke i dijamanata. Mladoženja je nosio je vojnu uniformu. Venčanje je bilo u raskošno ukrašenom prostoru pred 5.000 uglednih gostiju, među kojima su se našli članovi kraljevske porodce Saudijske Arabije i Jordana, potom indonezijski predsednik i čelnik Filipina.

Bračni par se prvi put pojavio u javnosti mašući hiljadama okupljenih iz otvorenog „rols rojsa“, dok se povorka kretala kroz glavni grad Bandar Seri Begavan.

bonus video

00:47

Svadba Darka Lazića

(Espreso/najzena/Vesna Vukadinović/prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.