OVIM LJUDIMA SE ŽIVOT MENJA IZ KORENA VEĆ OD 11. JANUARA: Novac će im PRELIVATI,a evo na šta treba da obrate PAŽNJU
Ilustracija, Foto: wen hui wang / Panthermedia / Profimedia

astro savet

OVIM LJUDIMA SE ŽIVOT MENJA IZ KORENA VEĆ OD 11. JANUARA: Novac će im PRELIVATI,a evo na šta treba da obrate PAŽNJU

Novčani horoskop za januar 2024. godine kaže da će "mesec besparice" mnogima biti izazovan - od velikih priliva novca do još većih troškova

Objavljeno:

Ipak, astrolozi upozoravaju na Mlad Mesec u Jarcu 11. januara koji može da bude pravo iznenađenje za mnoge. Dolazi do promena na karijernom polju, ozbiljno menjajući finansijsku situaciju. Astrologija kaže da će Uran, planeta iznenađenja, u vreme mladog Meseca biti u Biku, dok će u Devici biti crni Mesec koji je odgovaran za dokumentaciju i dogovore. Evo ko treba da obrati posebnu pažnju:

BLIZANCI

U vreme mladog Meseca vaš partner može dobiti novi izvor prihoda. Možda ćete se zajedno odlučiti za kredit, a ovo je odličan trenutak za takav korak! Postoji mogućnost da ćete dobiti brojne benefite. Pored toga, možda ćete početi da dobijate prilive novce iz nekog projekta koji zavisi od interneta, posebno ako ste ga pokrenuli 2023. godine.

DEVICA

Kreće novi ciklus finansija koje dobijate od posla! Zanimljivo je da je u vašem znaku Crni Mesec koji može da donese iznenadne prihode, a Uran može da donese velike saradnje sa stranim partnerima ili klijentima. Pored toga, projekat koji je do sada bio honoraran može da postane vaš stalni prihod. Sve će cvetati!

STRELAC

U vreme mladog meseca, Sunce, Mesec i Mars će biti u vašem finansijskom polju, što znači da ćete možda imati novi izvor prihoda, najverovatnije zahvaljujući pomoći nekog muškarca ili zbog pomaka na radnom mestu. Vaši projekti dolaze do izražaja, tako da ideja koju iznenada dobijete, može znatno da vam poveća prihode!

BONUS VIDEO

01:15

BIĆE VELIKIH I NAGLIH PROMENA, OSETIĆE SE POVEĆANA NERVOZA Astrolog iznela šok tvrdnju: Evo zbog čega je BITAN 21. januar!

(Espreso/Mondo/T.V./prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.