STRUČNJAK ZA VEZE OTKRIO KOJE SU NAJČEŠĆE MUŠKE LAŽI: Ne dajte da vas više foliraju, ovo svaki prevarant govori
Ilustracija, Foto: Profimedia

sad je sve jasnije

STRUČNJAK ZA VEZE OTKRIO KOJE SU NAJČEŠĆE MUŠKE LAŽI: Ne dajte da vas više foliraju, ovo svaki prevarant govori

Manipulacije i laži u emotivnim odnosima nisu neuobičajene

Objavljeno:

Ponekad muškarci koriste laži da bi stvorili lažnu nadu, izbegli obaveze ili manipulisali svojim partnerkama. Prepoznavanje ovih laži ključno je za održavanje zdravih i iskrenih odnosa.

Važno je slušati svoja osećanja, postaviti granice i biti spremni da napustite vezu koja nije zdrava i iskrena. Svaka žena zaslužuje partnera koji je posvećen, pošten i želi da izgradi zdravu i trajnu vezu.Kako možemo prepoznati laži muškarca sa kojim smo u vezi?

1. „Nisam spreman za vezu“

Ova laž se često javlja nakon nekoliko meseci zabavljanja. Muškarac kaže da nije spreman za ozbiljnu vezu ili da mu treba više vremena. Međutim, važno je biti oprezan, jer ova izjava često krije neodlučnost i nedostatak posvećenosti partnera.

Manipulacija
foto: Profimedia

Ako posle dužeg vremena i dalje ne može da odluči da li želi da bude u vezi sa vama, važno je da shvatite sopstvenu vrednost i da zaslužujete nekoga ko će u vezu ući iskreno i odlučno.

2. „Volim te“

Izjava „Volim te“ ima veliko značenje u vezi. Međutim, dešava se da čovek koristi ovu izjavu a da njegovi postupci ne prate ovaj izraz ljubavi. Ovo je manipulativna laž koja stvara lažnu nadu i konfuziju kod partnera. Važno je obratiti pažnju na doslednost između reči i postupaka partnera.

Ako izražava ljubav, ali njegovi postupci ne pokazuju posvećenost i brigu za vas, važno je postaviti granice i razmisliti o vezi.

3. „Nije pravo vreme za nas“

Ova laž se često koristi kada muškarac pokazuje određeni nivo posvećenosti i ponašanja koje podseća na partnerstvo, ali istovremeno izbegava obavezu. Partner može tvrditi da nije pravo vreme za vezu, iako se ponaša kao vaš partner. Ovo je manipulativna laž koja dovodi do zabune i neizvesnosti.

Važno je prepoznati da neko možda manipuliše i ne pokazuje iskreno interesovanje za dugoročnu vezu. Postavite granice i izrazite svoje potrebe jer zaslužujete nekoga ko je voljan da bude sa vama, prenosi Citymagazine.si.

BONUS VIDEO

02:26

MILICA DABOVIĆ U SUZAMA: Rekla sam sinu da mu je tata lažov, manipulator i lopov! Ono što joj je sin odgovorio OSTAVLJA BEZ TEKSTA

(Espreso/Krstarica/A.J./prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.