IZGOVORITE OVE REČENICE I PRIVUĆI ĆETE LJUBAV BRZINOM SVETLOSTI: Ako krenete DANAS vrlo brzo će vam se JAVITI NEKO
Ljubav, Foto: Sergiy Tryapitsyn / Panthermedia / Profimedia

sjajno

IZGOVORITE OVE REČENICE I PRIVUĆI ĆETE LJUBAV BRZINOM SVETLOSTI: Ako krenete DANAS vrlo brzo će vam se JAVITI NEKO

Ako želimo privući ljubav u svoj život, prva lekcija je da shvatimo kako je ljubav nešto što se mora dati pre nego što se može primiti

Objavljeno:

U životu postoje osnovne potrebe poput vazduha, hrane i vode, ali među njima je i ljubav, koja se ističe kao nematerijalna suština života. Raznolikost ljubavi očituje se u mnogim oblicima, bilo da je to ekstatična ljubav duše prema Božanskom, ljubav između majke i deteta, između prijatelja, ljubavnika ili partnera.

Naravno, ovo je smao verovanje.

Kako privući ljubav u svoj život?

U društvu često primetimo da ljudi koji ne pronalaze dovoljno ljubavi među ljudima često traže tu toplinu kroz ljubimce. Bez obzira na oblik, ljubav je ključna komponenta života.

Ljubav
Ljubavfoto: sakkmesterke / Alamy / Alamy / Profimedia

Međutim, želja za ljubavlju nije dovoljna da je dobijemo. Prvo, moramo dati ljubav. Samo kroz davanje ljubavi možemo je primiti. Da bismo to postigli, nužno je prihvatiti i voleti sebe. Ljubav se ispoljava na različite načine – dodirima, rečima ili gestovima, ali prvo moramo naučiti voleti sebe da bismo bili u stanju dati ljubav drugima.

Budući da privlačimo ljude koji odražavaju našu ličnost, ključno je postati ljubavna osoba ako želimo privući ljubav. Afirmacije za ljubav igraju važnu ulogu u tome. Slanjem pozitivnih poruka svojoj podsvesti i univerzumu, potvrđujemo ono što želimo u životu, a ne ono što ne želimo. Ove afirmacije za ljubav mogu postati naši stalni saputnici, pomažući nam da postanemo svesni i usmereni ka ljubavi.

Ljubav
Ljubavfoto: Profimedia

Uzimanje vremena za ponavljanje afirmacija, poput "Okružena sam ljubavlju i sve je u redu" ili "Moje srce je uvek otvoreno i zračim ljubavlju," može promeniti način na koji doživljavamo ljubav. Kroz redovno ponavljanje, ove afirmacije postaju deo naše stvarnosti, privlačeći više ljubavi u naš život i čineći nas svesnim da zaslužujemo ljubav i radost.

Tako, dan za danom, postajemo osoba koja ne samo da prima ljubav već je i širi svetu oko sebe. S ljubavlju, zahvalno i romantično, ispunjavamo svaki dan, privlačeći pozitivne vibracije i ljubav u naš život.

Bonus video:

02:40

LESKOVAČKI UŠTIPCI I URNEBES SALATA: Najjednostavniji recept u emisiji Majke i snajke: Porodica kuvanjem osvojila 10.000 dinara

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.