BRAČNI TERAPEUT OTKRIO SIGURAN ZNAK DA VEZA PUCA: Jedna stvar je dokaz da je raskid pred vama - obratite pažnju
Raskid, Foto: Profimedia

SAZNAJTE

BRAČNI TERAPEUT OTKRIO SIGURAN ZNAK DA VEZA PUCA: Jedna stvar je dokaz da je raskid pred vama - obratite pažnju

Gunter ističe da postoji bezbroj razloga za raskid veze, a prevara nije nužno najveći problem

Objavljeno:

Bračni i porodični terapeut Džef Gunter deli korisne savete o ljubavnim vezama, a ovog puta se osvrnuo na ključni znak koji ukazuje na budući raskid veze.

Veći izazovi često proizlaze iz manjka razumevanja, poštovanja i zdrave komunikacije među partnerima. Prevara je, kako tvrdi, samo posledica ovih temeljnih problema, a kasnije ih može dodatno komplikovati.

Ona suština problema leži u tome da jedan partner dosledno ulaže više napora, truda i pažnje u vezu u poređenju s drugim partnerom. Gunter ističe da kao terapeut gotovo može garantovati da će veza propasti ako se ovakav disbalans ne reši na vreme.

Plakanje, Žena plače, Tužna žena, Tuga, Depresija, Raskid, Razvod, Slomljeno srce
foto: Profimedia

Onaj partner koji ulaže više napora i energije može početi osećati frustraciju, bes i na kraju prezasićenje. S vremenom, ovakvi osećaji mogu dovesti do raskida veze. S druge strane, partner koji ulaže manje truda može biti zaslepljen i šokiran kada dođe do raskida.

Gunter savetuje svoje pratioce da budu iskreni prema sebi i da se zapitaju da li su oni ti koji nedovoljno ulažu truda u svoju vezu. Ohrabruje ih da se promene i počnu više raditi na svom odnosu, jer ako ne dođe do promena, to može voditi prema neizbežnom raskidu.

BONUS VIDEO

06:29

STVARI SU SE OTRGLE KONTROLI! Rešićka progovorila o odnosu sa Anđelom: Predviđali im raskid, A SAD OTKRILA ŠTA SE DESILO

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.