5 stvari koje izgledaju kao ljubav, ali to nisu! (FOTO) (GIF)
Foto: pixabay.com

da li stvarno volite?

5 stvari koje izgledaju kao ljubav, ali to nisu! (FOTO) (GIF)

Ljubav je teško razlikovati od emocionalnog zlostavljanja jer su tako slične, samo što jedno od njih tokom vremena počne da vas guši
Objavljeno:

7 stvari zbog kojih će se muškarac još više zaljubiti u tebe! (FOTO) (GIF)

Milsite da ste zaljubljeni, da volite, ali onda počnete da razmišljate. Da li ljubav treba da izgleda tako, i da li je uvek tako teška i mučna. Teško je razlikovati ljubav od emocionalnog zlostavljanja, jer su tako slične.

Emocionalno zlostavljanje je teško, ali najteža je verovatno činjenica da ono često oponaša ljubav. Retko ko zna da ga prepozna. Ovo su znaci da je vaša ljubav zapravo nešto sasvim drugo.

foto: giphy

1. Sve ide prebrzo Postoji nekoliko razloga zbog kojih neko kaže "volim te" već nakon 2 nedelje, ili je lik crtaća, ili je vanserijski zaljubljen, ili je takav sa svima. Ne pretvara se uvek veza koja ide prebrzo u emocionalno zlostavljanje, ali je često upravo tako.

foto: Profimedia

2. On želi da zna SVE o tebi... odmah Još jedna stvar koja ne sme ići prebrzo. Upoznavanje traje neko vreme, a čovek koji odmah mora imati sve informacije verovatno brzo prestaje da bude nežan i postaje naporan.

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.