Kako prepoznati da nije dobar materijal za vezu? (FOTO) (GIF)
Foto: pixabay.com

ljubavne zavrzlame

Kako prepoznati da nije dobar materijal za vezu? (FOTO) (GIF)

U današnje vreme su retki oni koji su dobri za veze, pa ih treba čuvati kao dragulje... A kako da znaš da li je on vredan čuvanja?
Objavljeno:

3. Nema vremena za vas

Ako nikad nema vremena za vas onda vam ni ne treba. Uvek se viđate kada to njemu odgovara, a to je retko. Ne izlazite zajedno, uvek pre odabere prijatelje, a vi na tom druženju niste baš dobrodošli? Nema potrebe ni objašnjavati zašto on nije dobar materijal za vezu... Kako bi vaša veza uopšte i opstala ako se retko viđate. Za dobru vezu su potrebne dve osobe, a ako vam na neki način stavlja do znanja da mu je dosadno sa vama ili da nema potrebu da se viđate, bolje ga zaboravite.

foto: profimedia

4. Više mu je stalo do svog novca nego do vas

Šta uopšte tražiti sa takvim muškarcem? Čitava veza će vam biti usmerena na to što on hoće, a nikad na ono što vi želite. Od njega nikad nećete dobiti ni cvet ni neku drugu sitnicu, zaboravljaće vaše rođendane i sve datume koje vi želite da proslavite. Za njega je proslava godišnjica veze glupost, pa ni ne očekujte da će vam čak ni tog datuma posvetiti malo više pažnje.

foto: giphy

5. Tek treba da sazri

Zvuči bolno, ali tako je. Ako je još uvek razmaženi dečačić koji očekuje da sve i svi budu podređeni njemu, zabporavite ga. Vaša veza neće biti dugotrajna. Pojedinim muškarcima treba previše vremena da očvrsnu i počnu sami da se bore za nešto. Svakako vam ne treba veza u kojoj će njegova mama da vodi glavnu reč, a ni momak pored kog ćete stalno morati da pazite kako ste mu nešto rekli.

foto: Thinkstock
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.