4 sigurna znaka da te tretira kao igračku za seks! (FOTO) (GIF)
Foto: Thinkstock

a dejt ili ruže?

4 sigurna znaka da te tretira kao igračku za seks! (FOTO) (GIF)

Žene imaju neverovatnu sposobnost samozavaravanja kad je u pitanju muškarac koji im se sviđa, čak i kada im on otvoreno kaže da ne želi vezu
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Žene imaju neverovatnu sposobnost samozavaravanja kad je u pitanju muškarac koji im se sviđa. Čuju samo ono što žele da čuju, vde samo ono što žele da vide i ignorišu sve ostalo.

Mislite da ovakve žene privlače muškarce? Potpuno grešite! (FOTO) (GIF)

Čak i kad im muškarac otvoreno kaže da ne želi vezu i da ga zanima samo seks, žena pronađeo način da se uveri da to baš i nije tako. Ovo su jasni znaci da ga zanima samo seks:

foto: giphy

1. Dejt ne dolazi u obzir

Možda ste izašli jednom ili dvaput na samom početku, kad je morao bar malo da se potrudi, a sad se svako vaše viđanje svodi na nalaženje u stanu i seks nakon kog nema puno sadržaja. Možete sebi govoriti da je on preokupran, možete govoriti i da razumete njegovu potrebu da spava sam, ali činjenica je da je ovo sasvim tipičan primer muškarca koji vas želi samo i isključivo za seks.

foto: Pixabay.com

2. Praznici i rođendani nisu u paketu

Vama bi bilo sasvim prirodno da se vidite za vaš ili njegov rođendan. Tako bi to trebalo da bude u normalnoj vezi, ali ako je reč o frajeru koji želi samo seks, jasno je da od toga neće biti ništa. Posebni dani u godini su rezervisani za posebne ljude u našim životima… činjenica da ne želi da ih provede s vama govori sasvim dovoljno.

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.