PRE ZAŠTITE STAVITE OVO: Tako će vam odnos biti BOLJI, imaćete DUPLO VEĆI UŽITAK
Seks, Foto: Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia

MORATE ZNATI

PRE ZAŠTITE STAVITE OVO: Tako će vam odnos biti BOLJI, imaćete DUPLO VEĆI UŽITAK

Seksi i zavodljiv osmeh, snažne ruke i ritmički bokovi – možda je to sve što tražite u jednom frajeru.

Objavljeno:

Bez sumnje, on će vas voditi do vrhunca, kaže Eric M. Garrison, autor knjige ‘Mastering Multiple Position Sex: Mind-Blowing Lovemaking Techniques That Create Unforgettable Orgasms’.

Ipak, postoji i još jedan dodatni poticaj, u trenucima kada niste raspoložene, a koja povećava šansu za dostizanje vrhunca. Reč je o lubrikantu.

– Ta mala flašica u svakom vas aspektu seksualnog života može učiniti zadovoljnijim. Uz samo malo lubrikanta, svaki dodir i pritisak doživljava se nežnije i ugodnije – kaže Eric Garrison, njujorški seksolog. A zbog same činjenice da ste vlažniji tamo dolje, vaš partner će se osećati sigurnije, što će ga potaknuti da isproba nove poteze i s vama se okuša u novim položajima, te da tako zajedno gradite svoju intimnu priču i seksualnu istoriju, kaže.

Uz to, ako ste bolje “podmazani”, sprečićete gubitak vlažnosti tokom samog odnosa, i ne samo da ćete time sprečiti bol tokom prodiranja ili samog seksa već će to pomoći da oboje održite stalan ritam koji većini žena treba za postizanje orgazma.

Njemu će biti lakše ulaziti i izlaziti, ali i menjati ritam, a takva dodatna stimulacija samo će pomoći u izgradnji seksualne napetosti i dovesti vas do vrhunca. Neka vam partner stavi kap lubrikanta (veličine zrna graška) na klitoris, a vi njemu nanesite na penis, pre nego što ga počnete milovati.

– Koristite li kondom, stavite malu količinu na vrh pre nego navučete kondom preko polnog organa. Mnogi muškarci se žale da im on smanjuje osećaj, a na ovaj ćete način povećati osetljivost na koži unutar kondoma – kaže Garrison.

Kad jednom uđete u partnerku, ostatak lubrikanta na prstima obrišite oko ulaza u vaginu, ali ipak pazite da ne preterate jer višak može smanjiti trenje do tačke u kojoj nećete “osećati” jedno drugo.

Pored toga, autor preporučuje da probate seks na tabureu (bez točkića), tako da muškarac nasloni leđa na njega a stražnjicu drži u vazduhu. Žena će ga opkoračiti i sesti, pa će kao i kod klasične “kaubojke” kontrolisati dubinu i brzinu kretanja, dok partner odozdo može doprinositi ritmu. Zatim, za bolje povezivanje preporučuje intenzivnu i duboku penetraciju koju ćete izvesti u položaju stolicem prenosi 24sata.hr..

– Naslonite se na zid kao da sedite na njemu, a žena neka vam “sedne” u krilo, blago nagnuta prema nazad. Slobodne ruke obavijte oko njenih bokova, pazeći da održite ravnotežu i nju pridržavate te dajete ritam – kaže autor.

– Intiman i usporen seks, uz dublje prodiranje iskusićete ako muškarac legne na leđa, uz jednu ispruženu nogu i jednu savijenu u koljenu. Partnerica neka sedi na njegovoj nozi i pomiče se gore i dole po penisu, kontrolišući brzinu. Zavisno od toga koja je prirodna strana krive vašeg penisa, partnerica može “mesiti” u suprotnom smeru, što bi kod muškarca moglo izazvati pravu senzaciju. Intimnosti doprinosi i kontakt očima – kaže Garrison.

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.