OVO JE ŽENAMA NAJPRIVLAČNIJE NA JAČEM POLU: U pitanju su 3 STVARI, jedna je očigledna
Ljubav, Foto: Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia

SJAJNO

OVO JE ŽENAMA NAJPRIVLAČNIJE NA JAČEM POLU: U pitanju su 3 STVARI, jedna je očigledna

Ko bi rekao

Objavljeno:

Muškarci bi želeli da znaju puno toga o ženama, od načina na koji razmišljaju do toga šta ih privlači … Kod ovog prvog moraćemo vas pustiti da se malo mučite sami i pokušate da dođete do pravih odgovora, ali po drugom pitanju ima dovoljno podataka.

Tako je na jednom portalu koji se bavi savetima za muškarce koji žele da osvoje ženu osvanulo istraživanje o najprivlačnijim delovima muškog tela.

Stomak i ruke

E sad, većina će uzdahom odmah pomisliti da su na prvom mestu besprekorni trbušni mišići, pogledati svoj stomak i odmahnuti rukom, ali možemo vas utešiti – pogled vam je odlutao malo previše dole, ženama su najviše seks – grudi!

Sad kad smo vas malo utešili, stiže još dobrih vesti – na drugom su mestu ruke! Naravno, ne u smislu reklama za kremice, nego čvrste, mišićave ruke koje ženama daju do znanja da ih mogu čvrsto stisnuti, zaštititi, ali i povući i podignuti sve što treba po kući.

Važna i zadnjica

Treće mesto ponovo je problematično za većinu – zadnjica. Naravno, mora da bude dobro oblikovana i čvrsta, tako da odmah možete krenuti sa vežbama za gluteus.

Za sve one koji nisu baš fizički tipovi imamo informaciju na kojoj će biti zahvalni – prilično su visoko plasirani i muški um i smisao za humor, pa ako ste tu stvarno obdareni, možda i zaborave na isklesana prsa i čvrste ruke…

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.