KRALJICE U KREVETU SU PREDSTAVNICE OVA TRI ZNAKA: Sa njima nema šale, NEUMORNE SU
Seks, Foto: Denys Kovtun / Alamy / Alamy / Profimedia

DA LI STE ZNALI?

KRALJICE U KREVETU SU PREDSTAVNICE OVA TRI ZNAKA: Sa njima nema šale, NEUMORNE SU

Otkako postoji horoskop i svakodnevno praćenje istog zna se manje-više za svaki znak kakav je, šta želi od života, čega se plaši i šta ga uzbuđuje.

Objavljeno:

Iako je Škorpijama seks srednje ime, muškarci i žene rođeni u ovom znaku ipak nisu i najperverzniji.

Svašta njima može da padne na pamet, ali seksualna maštovitost koja se graniči sa moralno prihvatljivim za žene iz ova 3 znaka je nešto uobičajeno.

To su pripadnice Ovna, Blizanaca i Riba.

Ovan

Žene rođene u znaku Ovna imaju neverovatnu maštu kada je seks u pitanju. Pored toga što ih uzbuđuje dominacija i drugi slični fetiši, seks na javnom mestu je nešto što im je broj 1.

Nema žene iz ovog znaka koja u trenucima intime sa partnerom nije probala da ga ubedi kako bi vođenje ljubavi u nekom parku ili na plaži bilo nešto najlepše.

Pored toga, sklone su i naletima strasti na žurkama, sedeljkama, u restoranima ili na koncertima.

Blizanci

Njih karakteriše da su kao pčelice – samo lete sa cveta na cvet, odnosno sa muškarca na muškarca. Menjanje partnera ih najviše uzbuđuje, stoga su najčešće gošće na zabavama svingera.

Da se one pitaju, imale bi jednog partnera za vođenje ljubavi, drugog za maženje, a trećeg za divlji i neobuzdani seks začinjen nekom teškom perverzijom.

Ribe

„Tiha voda, breg roni“. Ovo bi moglo da se kaže za žene rođene u znaku Ribe koje su mazne i nežne, ali samo spolja. Iznutra su kao vulkan.

Kod nje je najizraženiji faktor moralne blokade – ako je se oslobodi, teško muškarcu kraj nje. Sve ono što je mogao da gleda samo u erotskim filmovima, dobiće od Ribe.

S druge strane, za Ribe je idealan seks sa uniformama, dakle s podelama uloga, zatim grupni seks i na kraju, „1 na 1“ seks začinjen raznim igračkama ili pomagalima.

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.