EVO DA LI MUŠKARCI VOLE VIŠE PUNIJE ŽENE ILI ZGODNE I ISKLESANE: Naučnici otkrili PRAVU ISTINU
Žena sa oblinama, Foto: Profimedia

HOT

EVO DA LI MUŠKARCI VOLE VIŠE PUNIJE ŽENE ILI ZGODNE I ISKLESANE: Naučnici otkrili PRAVU ISTINU

Ovo dokazuje još jednu stvar, a to je da smo još uvek delom instinktivna bića koja su evolucijom isprogramirana da deluju i da rade određene stvari bez razmišljanja

Objavljeno:

Sada imamo i načne dokaze zašto je privlačno da žena ima grudi i zadnjicu, a da nije prosto sleganje ramenima, i vikane "Bolje da ljulja nego da žulja".

Velike grudi, širi kukovi i obla zadnjica muškarcima šalju instinktivnu poruku, a to je da su ove žene spremne da rađaju decu i da to one mogu sa lakoćom da urade. Iako verovatno ni u ludilu ne pomišljate na dete kada vidite lepo građenu devojku, vaš instinktivni deo mozga o tome razmišlja i šalje vam signale da je devojka ispred vas privlačna i zgodna.

Kim Kardašijan
foto: Profimedia

Naše telo je programirano da nam poveća šanse za reprodukcijom i proišrenjem vaše loze. Zbog toga naš mozak šalje signale da su najzgodnije žene one koje imaju najveće šanse da rode zdravo dete bez mnogo problema.

Kim Kardašijan
foto: Profimedia

Ovo dokazuje još jednu stvar, a to je da smo još uvek delom instinktivna bića koja su evolucijom isprogramirana da deluju i da rade određene stvari bez razmišljanja. Naravno, naš svesni deo mozga može da isključi ove instinkte, pa tako imate primere gde su ljudi oženjeni sa ženama koje nisu oble i koje su prosto rečeno „ravne kao daska“, ali ih oni neizmerno vole i nikada ne pomišljaju da ih ostave. Ipak, činjenica je da takve žene nikada neće biti privlačne kao žene sa oblinama na prvi pogled.

OVAKVU KIM KARDAŠIJAN NIKAD NISTE VIDELI Promenila sve na sebi, a na MET GALA svi gledali u GOLE GRUDI TOP MODELA:

02:30

OVAKVU KIM KARDAŠIJAN NIKAD NISTE VIDELI Promenila sve na sebi, a na MET GALA svi gledali u GOLE GRUDI TOP MODELA (FOTO/VIDEO)

(Espreso/ Naj žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.