EVO KOLIKO MUŠKARAC MOŽE DA IZDRŽI BEZ ODNOSA: Nijedna žena nije očekivala baš OVAJ ODGOVOR
Seks, Foto: Jiri Schott / Česká ilustrační fotografie / Profimedia

KO BI REKAO

EVO KOLIKO MUŠKARAC MOŽE DA IZDRŽI BEZ ODNOSA: Nijedna žena nije očekivala baš OVAJ ODGOVOR

Mnogi žive u uverenju da muškarci imaju veću potrebu za seksom, ali savremeno vreme je dovelo do saznanja da i žene imaju veliki seksualni apetit, a ponekad čak i veći od muškog.

Objavljeno: 09:28h

Jedno istraživanje obuhvatilo je muškarce u godinama između 20 i 40 i oni su se otvoreno izjašnjavali o svojim iskustvima vezanim za seksualni život. Naučno je dokazano da ni muškarci ni žene ne preživljavaju bez osnovnih ljudskih potreba, a to su hrana, voda, san i slično.

Prepuštanje nagonima, pak, nije neophodno za strogo preživljavanje. Možda imamo želju da mokrimo dok smo u javnosti, ali nećemo to i uraditi. Možda ćemo videti nekoga ko ima lepe cipele ili pametan telefon koji i mi želimo, ali sasvim je sigurno da ćemo preživeti i bez skupih cipela i bez telefona.

Kontrolisanje nagona žudnje počinje zapravo već oko druge godine, tako da to odrasloj osobi ne bi trebalo da bude nimalo teško, budući da ljudi ne umiru bez seksa.

Međutim, ono što je važno jeste da se spermatozoidi sa „isteklim rokom trajanja“ u testisima moraju s vremena na vreme ukloniti.

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.