EVO ŠTA ŽENE U 40. I 50. GODINI OČEKUJU OD MUŠKARCA: Tačno ZNAJU ŠTA HOĆE, jedan POSEBAN je NA VRHU LISTE
Ljubav, Foto: Andriy Popov / Panthermedia

pročitajte

EVO ŠTA ŽENE U 40. I 50. GODINI OČEKUJU OD MUŠKARCA: Tačno ZNAJU ŠTA HOĆE, jedan POSEBAN je NA VRHU LISTE

Vršeno je istraživanje na ovu temu tako što su praćene društvene mreže, ali i mreže za upoznavanje

Objavljeno: 09:54h

Žene u 50-im tačno znaju šta traže kada je ljubav u pitanju.

Razlike u godinama nisu samo razlike u brojevima, već se mišljenja i stavovi u različitim fazama našeg života retko podudaraju. Ali, da li to važi i za ljubavne veze ili žene tragaju uvek za istim?

Vršeno je istraživanje na ovu temu tako što su praćene društvene mreže, ali i mreže za upoznavanje, gde ponekad i jasno stoji šta žene najviše privlači i za čime su u večitoj potrazi.

seks
foto: Profimedia / Jacob Lund / Alamy / Alamy /

Na vrhu liste je uvek iskrenost

Na nekim platformama za upoznavanje, pogledano je više od dva miliona profila i više od 230 miliona poruka da bi saznao šta žene i muškarci traže od svojih partnera i u kojoj meri su se njihovi zahtevi i ideali promenili u 30-im, 40-im i 50-im godinama. U slučaju ispitanih muškaraca, fokus se više pomerio ka ljubavi i romantici, a šta je sa ženama?

Bez obzira na godine, svi uzrasti žele da njihov partner bude iskren, što niko ne osporava da je iskrenost dobra za vezu. Ali dok se žene različite starosti slažu oko ove osobine, postoje velike razlike u zahtevima koji dolaze kasnije.

Ljubav, Par
foto: Profimedia

Žene od pedesete i posle traže zabavu, humor i druželjubivost u svom partneru. Prema rezultatima studije i žene starije od 40 i 50 godina žele džentlmena, odnosno nekoga ko se prema njima odnosi sa poštovanjem i pruža im pažnju.

Žene ovih godina su svesne sebe, ali isto tako i koga žele kraj sebe

Dame u 50-im godinama ne žele da troše vreme na nekoga ko se ne poklapa sa njihovom idejom partnera. One će bez pogovora reći šta im odgovara, a šta ne.

Vrlo su samostalne, izgradile su svoj život, sa svojim interesovanjima, hobijima, prijateljima, karijerom i ne žele da zamene ove stvari partnerom.

Majke i snajke:

00:53

Majke snajke

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.