OVAJ PRAŠAK IZ KUHINJE MOŽE DA PREPORODI SVAKO CVEĆE: Produžava mu ŽIVOT i u rekordnom roku UNIŠTAVA OVU NAPAST
Prašak za pecivo, Foto: Printscreen/Youtube/Green Life

OBRATITE PAŽNJU

OVAJ PRAŠAK IZ KUHINJE MOŽE DA PREPORODI SVAKO CVEĆE: Produžava mu ŽIVOT i u rekordnom roku UNIŠTAVA OVU NAPAST

Prašak za pecivo možete koristiti i za očuvanje svežine cveća u saksijama. To se postiže stavljanjem praška za pecvo u prazne saksije, pa tek onda sledi stavljanje zemlje.

Objavljeno:

Mnogima je neshvatljivo da prašak za pecivo može da se koristi u bašti i da je moguće da nam pomogne da preporodimo svoje biljke.

Ova, očigledno višenamenska stvarčica, može rešiti različite probleme u vašoj bašti, zato slobodno počnite da je koristite i u te svrhe. Prašak za pecivo je odličan za uklanjanje gljivica na biljkama. Pomešajte 4 kašičice praška za pecivo sa 4 litra vode i dobićete domaći preparat za njihovo uništavanje. Gljivice će nestati u rekordnom roku.

Kupusni crvi će takođe otići u prošlost ukoliko pomešate prašak za pecivo sa brašnom i tom smesom pospete kupus. Isti princip možete primeniti i kod puževa koji su se razmileli po bašti, ili pak ako ste negde primetili mravinjak, dovoljno je da preko njega samo pospete ovaj čudotvorni prah.

Otrovna bašta, Bašta, Biljka, Biljke
foto: Printscreen/Youtube/Tom Scott

Prašak za pecivo možete koristiti i za očuvanje svežine cveća u saksijama. To se postiže stavljanjem praška za pecivo u prazne saksije, pa tek onda sledi stavljanje zemlje.

Pomešajte prašak za pecivo i vodu i time zalivajte svoje biljke. Mešavina sa praškom za pecivo pomaže cvetanje i daje lepši izgled biljkama kao što su begonije i hortenzije, a tako će i duže trajati, prenosi Krstarica.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.