SE*S JE GOTOV, A NISTE NI PRIMETILI? Evo šta da radite u tom trenutku, PROČITAJTE do kraja
Seks, Foto: Piotr Marcinski / Panthermedia / Profimedia

VAŽNO

SE*S JE GOTOV, A NISTE NI PRIMETILI? Evo šta da radite u tom trenutku, PROČITAJTE do kraja

Mnogi bi voleli da im seksualni odnos duže traje, jer žele duže da budu prisni na taj način. Ipak, postoji način kako da ga produžite, bar na neko vreme.

Objavljeno: 20:26h

Uživajte u zavođenju

Mnogi parovi koji su u dugim vezama unapred najavljuju seks, što je dobra taktika ako ne želite da opet ne ostanete bez seksa. Ako znate da treba da imate seks, počnite sa zavođenjem nekoliko dana ranije. Zavodite ga cele nedelje. A vi zamišljajte šta biste voleli da iskusite u toku seksa. Tako ćete oboje iščekivati da dođe sam trenutak seksa.

Ljubite se kao tinejdžeri

Sećate se kada ste kao tinejdžeri mogli satima da se ljubite na kauču? Gde je nestalo to uzbuđenje? Ako želite duže da budete intimni, počnite tako što ćete se duže ljubiti. Ljubite se, prelazite jedno drugom rukama svuda po telu. Provedite u ljubljenju što duže vremena, dok uzbuđenje ne poraste do maskimuma.

Skidajte se polako

Ne morate izvesti striptiz jedno za drugo da biste uživali u prizoru dok se oboje skidate. Jednostavno uživajte gledajući jedno drugo kako se skidate. Možete se skinuti i u kupatilu, pa se zajedno istuširati.

Počnite masažom

Kako da sa svakodnevnog života pređete na seks? Najjednostavniji način da se oslobodite stresa i uzbudite se jeste da izmasirate jedno drugo pet do 10 minuta. Masaža će vas oboje opustiti. Masirajte mu vrat, gornji deo leđa, sredinu leđa, donji deo leđa, dok ne dođete do zadnjice – što će mu pričiniti posebno zadovoljstvo.

Istražite svaki pedalj

Nakon što ste zagrejali telo jedno drugog masažom, pređite na erotsku zonu istražujući svaki pedalj tela svog partnera. Dovodite ga do ivice tako što ćete prilaziti tako blizu njegovim najosetljivijim tačkama, a onda stanite tu. Obratite pažnju kako reaguje kada ga dodirnete na određena mesta i sledeći put ćete znati „gde se pali”

Smenjujte se

Zlatno pravilo: smenjujte se. Neko vreme budite vi ti koji sve rade i pričinjavaju zadovoljstvo partneru, a u drugom trenutku zamenite uloge.

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.