MUŠKARCI PADAJU NA OVA TRI ŽENSKA PARFEMA: Jači pol će vas VIŠE ŽELETI ako na koži osete BAŠ NJIH
Parfem, Foto: Profimedia

sada znate

MUŠKARCI PADAJU NA OVA TRI ŽENSKA PARFEMA: Jači pol će vas VIŠE ŽELETI ako na koži osete BAŠ NJIH

Koliko su nam mirisi važni u životu, posebna je tema, i sad o njoj nećemo. Svako voli da lepo miriše, ali i da drugima miriše lepo. Posebno je važan parfem i ženama i muškarcima kad krenu u osvajanje.

Objavljeno:

Određeni mirisi deluju poput afrodizijaka, bude sva čula i rasplamsavaju maštu, a to možete saznati na TikTok profilu Schoolboy’s Scents. Dečko koji se predstavlja kao stručnjak za parfeme otkrio je kakve mirise muškarci jednostavno vole osetiti na ženama.

Muškarci ne obraćaju pažnju samo na izgled žene, već pre svega na njen miris – i to vrlo intuitivno. Dakle, može li naš izbor mirisa pomoći privući vašu simpatiju? Jasan odgovor: da! Ako ste u potrazi za novim parfemom za ovu sezonu i želite privući pažnju muškaraca, otkrijte 3 parfema koji su uvek dobar izbor prema ovom muškarcu. A evo o kojim je parfemima reč:

YSL Libre

Topao i elegantan miris, sadrži note jasmina, cveta narandže i slatke lavande i idealan je za one posebne prilike u kojima želimo da pokažemo i svoju najbolju verziju. Namenjen je snažnim i samouverenim ženama koje treba da mirišu u skladu sa svojim karakterom.

Tom Ford Lost Cherry

Voćni i slatki miris s notama crne trešnje, gorkog badema i likera.

Xerjoff Lira

Ovaj parfem je femme fatale s gurmanskim vibracijama karamele, iskričavih citrusa, osvežavajuće lavande i mekim začinjenim jezgrom cimeta i sladića za opojan twist.

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.