LEŽAO JE U KRVI KADA JE VIDEO DA JE BACILA OKO NA RADNIKA HITNE POMOĆI: Raskinuli su, a onda ih je spojila BOLEST
Šer i Kilmer, Foto: printscreen/instagram/pattihalbrooks

LJUBAV POSLE RASKIDA

LEŽAO JE U KRVI KADA JE VIDEO DA JE BACILA OKO NA RADNIKA HITNE POMOĆI: Raskinuli su, a onda ih je spojila BOLEST

U svojim memoarima "Ja sam Haklberi", Val Kilmer napisao je da je Šer upoznao 1981. godine

Objavljeno: 19:42h

Dobro je poznata činjenica da je legendarna pevačica Šer svojevremeno izlazila sa holivudskom ikonom Valom Kilmerom. Ali dok su slike sa crvenog tepiha njih dvoje možda bile svuda 1980-ih, tek sada smo dobili uvid u to kakav je zapravo bio njihov odnos.

Ovako nešto još nismo videli. Šer je poznata po svom citatu "Ja sam bogati muškarac" pa možda i ne iznenađuju pojedine činjenice iz ove ljubavne veze.

U svojim memoarima "Ja sam Haklberi", Val Kilmer napisao je da je Šer upoznao 1981. godine. Sedeo je i ručao u restoranu na Menhetnu kada mu je drugarica rekla da je pevačica zainteresovana da se sretne s njim. Iako mu je to laskalo, on nije delio njene namere.

– Kad sam čuo njeno ime, to me je šokiralo toliko da sam ispljunuo špagete. "Ne!" Video sam Šer kao ne toliko fascinantnu osobu zbog svih tračeva. Nisam bio zainteresovan da se upoznamo, ne iz snobizma, već sam bio siguran da nemamo ništa zajedničko – objasnio je glumac.

On nije otkrio kada su se tačno sreli prvi put, a "People" je svojevremeno pisao da se to dogodilo na Šerinoj rođendanskoj žurki koju je organizovala Meril Strip. Zato se veruje da je upravo oskarovka drugarica koju je Kilmer pomenuo u svojoj knjizi.

Kako je kasnije Šer priznala, njihova veza je imala jedan problem – bila je "previše intenzivna i vrela". Do trenutka kada je srela Vala Kilmera, pevačica se dva puta udala i dvaput razvela, a njena veza s Kilmerom bila je "nešto najbliže funkcionisanju" do tog trenutka.

Glumca je opisala kao "osetljivog i umetnički tip", hvalila je njegov smisao za humor i ocenila ga kao osobu koja se izvrsno ljubi. Međutim, nisu žurili ka prvom poljupcu, ali kada se dogodio – Šer je bila osvojena.

– Mislila sam da će mi glava otpasti s tela. Morala sam da se borim za dah – priznala je Šer u jednom intervjuu.

Razlika od 13 godina šokirala je tadašnju javnost, ali nijedno od njih dvoje nije marilo za reakcije.

Val Kilmer je brzo i lako osvojio muzičku divu, a potom i njenog sina Ilajdžu Olmana, koji je svojevremeno ispričao da je glumac bio njegov omiljeni mamin dečko.

Ljubav je trajala do 1985. godine, kada je Šer stupila u vezu s Valovim bivšim agentom Džošuom Donenom. Međutim, nije bilo zle krvi, svađa, rasprava, a glumac je objasnio da se raskid jednostavno desio.

– Kada bih mogao da opišem raskid, rado bih. Ali ne mogu jer se nikad nije desio zvanično – napisao je glumac u memoarima. – Ona nikad nije rekla: "Val, završila sam s tobom", niti sam joj ja rekao: "To je to, Šer, mi smo prošlost".

Šer je, ipak, pet godina kasnije izjavila: "Val me je ostavio", a naglasila je da je svesna da je na sve svoje momke, naročito znatno mlađe, "bacala veliku senku".

Decenije su prošle, a Val Kilmer i Šer uvek su jedno o drugom pričali s mnogo uvažavanja i simpatija.

Danas važe za prijatelje i uvek su javno podržavali jedno drugo, a kada je Kilmeru 2015. dijagnostikovan rak grla, preselio se u Šerinu gostinjsku kuću. U svojoj autobiografiji se prisetio jedne posebno teške noći kada se probudio povraćajući krv.

– Šer se pojavila i bila pojačanje. A ipak, čak i u mom teškom stanju, video sam je kako merka radnika hitne pomoći, koji je bio zgodan kao Gregori Pek – napisao je Kilmer.

– Uprkos tome što sam bio sav u krvi, uhvatio sam njen pogled i podigao obrve kao Gručo Marks. Haba-haba. Šer se postidela jer sam je uhvatio, ali nije mogla da zadrži smeh zbog sopstvene drskosti – prisetio se glumac.

NIKAD NE ZNATE, MOŽDA SE PRETVORI U LJUBAV! Pevačica savetuje tinejdžere: Imajte nekog, makar na jednu noć:

01:05

NIKAD NE ZNATE, MOŽDA SE PRETVORI U LJUBAV! Pevačica savetuje tinejdžere: Imajte nekog, makar na jednu noć!

(Espreso/Naj žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.