OGLASILI SE MUŠKARCI: Kada varamo, radimo ovo u SE*SU
Seks, Foto: Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia

ZANIMLJIVO

OGLASILI SE MUŠKARCI: Kada varamo, radimo ovo u SE*SU

Jedan sajt za upoznavanje ljubavnika sproveo je jednu anketu koja je dala šokantne rezultate!

Objavljeno:

Kada se desi prevara uglavnom se druga strana pita da li je ikako mogla da predvidi ili pretpostavi prevaru! Ovo su alarmantni znakovi koje ne smete ignorisati!

Takođe, jedno od večitih pitanja jeste kakvi ljudi najčešće varaju, a tom tematikom se pozabavila i jedna anketa. Odgovori su i više nego zanimljivi.

Anketu je sproveo jedan sajt za upoznavanje onih koji su u braku i vezi, a otkriveno je da je, među onima koji varaju svoje partnere, oralni seks veoma važna stavka.

Taj "dejting servis" za "oženjene, udate i one u vezi" je svojim članovima, ukupno 9.107 njih, postavio pitanje šta su njihovi prioriteti kada je seksualni odnos u pitanju.

Sudeći prema rezultatima, oni koji nisu ljubitelji oralnog seksa moraće da se potrude da nađu svog drugog ljubavnog partnera, budući da 65 posto žena i 68 posto muškaraca ne bi uopšte razmišljalo o drugoj vezi, odnosno prevari, bez upražnjavanja orala.

seks
foto: Profimedia / Jacob Lund / Alamy / Alamy /

Većina njih smatra oralni seks veoma važnim delom bilo kakve seksualne aktivnosti u vezi. Pa se tako 72 posto žena i 85 posto muškaraca izjasnilo za to da je oralnom seksu mesto u svakom krevetu.

Među muškarcima, oral najviše vole Španci (80 posto), Britanci (79 posto) i Francuzi (76 posto), dok su među ženama najzastupljenije Špankinje (84 posto), Francuskinje (83 posto) i Britanke (82 posto).

Muški ispitanici iz 10 zemalja (od ukupno 22 zemlje, iz koliko korisnici sajta potiču), su rekli da više vole oralni seks od žena iz tih istih zemalja.

02:10

SEKSOLOG ZAPLAKAO KAD JE VODITELJ SPOMENUO ČIPS SA UKUSOM VAGINE: Šok u emisiji uživo, evo šta se desilo

(Espreso/24Sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.