OVAKVE ŽENE SU NAJSTRASTVENIJE: Vatrene su i dominantne, evo kako da ih PREPOZNATE
Seks, Foto: Profimedia

MORATE DA ZNATE

OVAKVE ŽENE SU NAJSTRASTVENIJE: Vatrene su i dominantne, evo kako da ih PREPOZNATE

Ako poznajete neku žensku osobu rođenu u jednom od ova tri znaka, pogledajte šta od nje možete da očekujete.

Objavljeno:

Za žene rođene u znaku Riba, Ovna i Blizanaca astrolozi tvrde da znaju da uživaju u čulnim zadovoljstvima i da ih nije briga kakav utisak ostavljaju svojim ponašanjem.

RIBE

Ribe su vrlo emotivan znak i ovim ženama seks predstavlja više od fizičkog iskustva jer ih hrani i smiruje. Ribe retko varaju u vezama, ali kako se brzo "zapale", tako se brzo i ohlade, a nije retkost da ljubavi daju drugu šansu.

OVAN

Za osvajanje žene Ovna muškarac mora mnogo da se potrudi jer treba da zadovolji njenu egoističnu prirodu. U suprotnom, njoj neće biti teško da odleprša i sve to potraži kod nekog drugog. Drugim rečima, muškarac koji želi da ostane pored ove žene mora biti spreman da isprati njen nemiran životni tempo, gde se svaki dan živi kao da je poslednji.

BLIZANCI

Za žene Blizance često se može čuti kako imaju najmanje dva lica i dve duše, najpre zbog njihove strastvene prirode. Ova žena voli grubu igru i u ljubavi, razgovoru i zabavi. Njima je potreban muškarac koji će ispuniti sve njihove želje, a ako ga ne pronađu, utehu će potražiti na nekom drugom mestu.

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.