OVO ĆE GA ODATI: Jedan znak NA NJEGOVOM TELU otkriva da li će sve da PRŠTI U KREVETU
Seks, Foto: Denys Kovtun / Alamy / Alamy / Profimedia

VAŽNO JE

OVO ĆE GA ODATI: Jedan znak NA NJEGOVOM TELU otkriva da li će sve da PRŠTI U KREVETU

Čitanjem iz dlana možemo predvideti različite aspekte nečije ličnosti, pa tako i seksualnu energiju kojom je osoba obdarena, kao i potencijal koji na osnovu toga ima za budući seksualni i ljubavni život.

Objavljeno: 09:16h

Zato, bacite oko na desnu ruku svog partnera, jer ona odražava sadašnjost i potencijale za budućnost (bez obzira na to da li je reč o dešnjaku, ili levorukoj osobi) i – proverite.

Naglašen i mesnat Venerin breg govori o osobi koja je aktivna, energična, romantična i senzualna i s kojom bi vam verovatno u seksu moglo biti i više nego prijatno. Ali ako je Venerin breg prenaglašen, to bi mogla da bude osoba s velikim seksualnim apetitima, možda i zavisna od seksualnog uzbuđenja.

S druge strane ako je jastučić ispod palca mali, slabije naglašen ili ravan, u seksualnom smislu možda imate posla s teškim dosadnjakovićem. Ako je linija života, koja se proteže od Mesečevog brega (jastučića na donjem spoljnom delu dlana), paralelno s Venerinim bregom do njegova vrha vrlo izražena, reč je o vrlo senzualnoj osobi.

Ali izražena je i sklonost polnim bolestima, kao i preseljenju u inostranstvo zbog seksualne veze. Izražene vertikalne linije preko Venerinog brega dodatni su znak sklonosti polno prenosivim bolestima (osoba koja ih ima izražene na levoj ruci možda je bolovala od polno prenosivih bolesti u prošlosti), dok je na ženskom dlanu to znak sklonosti leukoreji – vaginalnom iscetka koji se pojavljuje u vreme ovulacije i nije znak nikakve bolesti.

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.