OVAKVA VELIČINA POLNOG ORGANA DAJE NAJBOLJE ORGAZME: Jeste li među tim muškarcima
Penis, Foto: Profimedia

MORATE ZNATI

OVAKVA VELIČINA POLNOG ORGANA DAJE NAJBOLJE ORGAZME: Jeste li među tim muškarcima

Istraživanja pokazuju da skoro polovina muškaraca nije zadovoljna veličinom svog polnog organa. Seksualni terapeut nam otkriva koje su veličine i tehnike najbolje da bi žena doživela orgazam.

Objavljeno: 14:51h

Seksualni terapeut Elizabet Megrat je za Dail Dot objasnila je kako penisi manjih dimenzija može da zadovolji ženu i dovede je do vrhunca!

- U slučaju partnera sa manjim penisima primećena je veća želja da se zadovolji partnerka, a pored penetracije dobar seksualni čin čine i kvalitetna predigra kao i trenuci nakon seksa.

Megrat je takođe dodala da su muškarci sa manjim polnim organom veći avanturisti u se*sualnom smislu i da su skloniji eksperimentisanju sa novim stvarima.

Seks, Ljubav, Intima, Odnosi
foto: Profimedia / Hugo Felix / Panthermedia /

Seksolozi u ovom slučaju partnere savetuju da budu kreativni i bez straha isprobaju sa različitim seksualnim igračkama poput vibratora i prstenja za penis. Ključna stvar u celoj priči je da nikako ne biste smeli osećati stid zbog specifične anatomije već u dogovoru sa partnerkom istražiti najbolje opcije kako bi sam seksualni čin bio što bolji i kako bi oba partnera više uživali.

(Espreso/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.