SVAKI MUŠKARAC ŽELI OVAKVU ŽENU PORED SEBE: Ako imate OVO, nikada vas neće ostaviti
Žena, Foto: Piotr Marcinski / Panthermedia / Profimedia

KO BI REKAO

SVAKI MUŠKARAC ŽELI OVAKVU ŽENU PORED SEBE: Ako imate OVO, nikada vas neće ostaviti

Ne postoji univerzalni recept za zaljubljivanje, ali psiholozi tvrde da određene osobine mogu posebno da privuku pažnju.

Objavljeno:

Saznajte u koje dve osobine se muškarac najpre zaljubi i želi takvu osobu kraj sebe:

1. Sreća

Osobe koje su pozitivne, nasmejane, imaju pozitivnu perspektivu i trude se da budu optimistični čak i u negativnim situacijama, svakako su privlačniji od optimista, tvrde istraživanja. Žena koja zrači srećom širi lepu energiju koja osvaja, u njenom društvu se osećate prijatno. Sreća emituje jedinstvene vibracije koje vas podstiču da kažete – „Želim ovu osobu kraj sebe!“

2. Samopouzdanje

Samouverene žene se ne plaše da podele svoje mišljenje i žive život punim plućima. One su nezavisne, znaju šta žele i razvijaju ljubav prema sebi. Takve žene ostavljaju trag u životu muškarca, one su svoje i verne sopstvenoj prirodi. Ne menjaju se zbog drugih, a u odnosu sa njom očekuje vas stalni razvoj. Ona teži odnosu u kojem su dve osobe dosledne sebi, a međusobno se podržavaju i podstiču da budu još bolje.

Rad na sebi i razvijanju ovih osobina doneće vam uspeh ne samo na ljubavnom planu, već može podstaći poboljšanje na polju karijere i povoljno uticati na mentalno zdravlje i kvalitet života, piše Sensa.

(Espreso/Sensa)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.