TRIK OD 23 SEKUNDE: Uradite to pred vašim muškarcem i videćete KAKAV JE ZAPRAVO
Seks, Foto: Profimedia / Jacob Lund / Alamy / Alamy /

SJAJNO

TRIK OD 23 SEKUNDE: Uradite to pred vašim muškarcem i videćete KAKAV JE ZAPRAVO

Upoznali ste novog dečka, sve izgleda sjajno, a trenutno vas najviše zanima kakav je on ljubavnik.

Objavljeno:

Anabel Najt, stručnjak za veze, kaže da postoje određeni obrasci ponašanja koji ukazuju na to šta možete da očekujete u krevetu.

Ona navodi pet znakova da je vaš partner dobar ljubavnik

Komunikativan je

Ako je “čarobnjak” u komunikaciji i sa njim vam nikad nije dosadno, velike su šanse da će se magija desiti i u krevetu jer se umetnost razgovora oslanja na brigu o drugima i razumevanje.

Ukoliko mu je stalo do toga kako ste proveli dan i želi da vas bolje razume kroz razgovor i pitanja koja vam postavlja, vrlo je verovatno da će želeti da sazna i šta vam prija u krevetu, i da vam ugodi.

Studije su pokazale da kontakt očima pomaže u stimulaciji seksualne želje i uzbuđenja, pa ako ste u vezi sa nekim kome nije stran kontakt očima, očekujte da sve pršti u krevetu. Inače, kontakt očima podstiče proizvodinju oksitocina, hormona koji pomaže da se obro osećamo, a to sve doprinosi lepom i pozitivnom seksualnom iskustvu, koje pokazuje i da se vaš partner ne plaši emocionalne intimnosti.

“Znak” na prstu

Anabel savetuje da obratite pažnju na šake svog potencijalnog partnera – ako ih vešto koristi, vrlo je verovatno da je jednako vešt i u krevetu. Osim toga, prema nekim naučnim studijama, muškarci koji imaju kažiprst i domali prst jednake dužine ili im je domali prst duži od kažiprsta, ukazuju na to da je obdaren.

Zabavan je

Dobar smisao za humor uvek je dobrodošao, pa i u krevetu. Ako vam je sa njim uvek zabavno i dosta se smejete, dobri su izgledi da vam i u krevetu bude jednako lepo.

Dobro se ljubi

Muškarac koji se dobro ljudi najverovatnije je dobar i u krevetu, kaže Anabel. Ljubljenje je prirodna stvar, intuitivna, gde ne postoje vežbe ili uputstva šta i kako treba da radimo. Pa ako zna da vas poljubi tako da u tome uživate i osetite leptiriće u telu.

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.