AKO VAM SE OVO DEŠAVA U KREVETU, ZNAK JE SAMO JEDNOG: Dobro obratite pažnju, važnije je nego što mislite
Foto: Profimedia / Jacob Lund / Alamy / Alamy /

VAŽNO

AKO VAM SE OVO DEŠAVA U KREVETU, ZNAK JE SAMO JEDNOG: Dobro obratite pažnju, važnije je nego što mislite

Vrlo je važno da znate

Objavljeno: 18:42h

Seks je vrlo važan deo svake veze, ali ovaj vrlo intiman čin doseže svoj vrhunac tek kada oba partnera maksimalno uživaju u trenutku, bez ustručavanja.

Tri sigurna znaka da imate odličan seks su:

Tokom seksa ne marite za izgled

Vođenje ljubavi strastveni je trenutak tokom kojeg se, kako bi maksimalno uživali, potpuno prepuštamo osećajima. U tim trenucima nije nam bitno kako izgledamo, kakva nam je frizura i vidi li nam se celulit. Ako ste se prepoznali u ovakvoj situaciju, znate da imate savršen seks.

Možete mu reći tačno šta želite

Seks je vrlo individualan, a svako od nas ima različite želje i potrebe. Upravo zbog toga, savršen seks garantuje komunikacija između partnera. Ako se ne libite usmeriti ga na “pravi put” ili mu tokom seksa savetujete kako da izvede vaše omiljene pokrete, znajte kako imate savršen seks.

Nakon seksa osećate se opušteno i srećno

Dokazano je da seksualni odnos utiče na rad mozga i lučenje hormona sreće i zadovoljstva. Ali to se odnosi samo na strastveni seks u kojem nema ustručavanja. Ako nakon seksa ne možete skinuti osmeh s lica, osećate kako vam telo bridi i drhti te se ne možete odupreti umoru, imate savršen seks.

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.