NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP OD 19. DO 25. DECEMBRA: Velike turbulencije spremaju se za 4 ZNAKA
Ljubav, Foto: Profimedia

astro

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP OD 19. DO 25. DECEMBRA: Velike turbulencije spremaju se za 4 ZNAKA

Objavljeno:

Nedeljni ljubavni horoskop od 19. do ned 25. decembra. Evo šta vam zvezde poručuju.

Ovan

Ove nedelje ćete svakako biti u prilici da pomognete prijateljima koji su toliko zaljubljeni da im se glava usijala. Ne brinite, imaćete dovoljno energije i vremena da budete od pomoći, bar u ponedeljak i utorak. Lepo je kada ste popularni i divno kada ste voljeni, ali se pripazite da ne “potrošite” svu svoju energiju na druge. Vikend pred vama donosi uzbuđenja samo za vas i partnera, te se potrudite da obnovite energiju i uživate.

Par, Ljubav
foto: Profimedia

Bik

U prvoj polovini nedelje fokus će biti na poslovnim obavezama a ne na ljubavnim. Vi ste svakako u stanju da zadovoljite obe strane, jer dan traje 24 sata. Srećom, partner (ili potencijalni) potrudiće se da vas razonodi a vi ćete uživati u sjajnoj intelektualnoj povezanosti. Prijatelj ili partner će posebno trebati vašu pomoć tokom vikenda. Potrudite se da im posvetite dovoljno vremena, posebno u subotu pre podne. Zaslužili su to, a vi ste imali prethodne dane da završite poslovne obaveze. Uživajte u romantičnom vikendu.

Blizanci

Na početku nedelje u prvi plan stupa vaš nezavistan duh. Ukoliko ste singl, to može značiti da ćete za sada odložiti i staviti u drugi plan vaše romantične planove, ali ukoliko ste u vezi, onda je sasvim jasno da ćete poželeti da provedete jedno vreme sami. Ipak, nemojte da vas to brine jer nema ništa loše staviti ponekad u prvi plan sopstvene interese i želje, posebno ove nedelje sa takvom planetarnom energijom. Sredinom nedelje fokus će vam biti više na poslovnim obavezama – još jednom, budite pažljivi prema drugima i nećete imati problema. Ukoliko ste uspeli da zadovoljite svoju avanturističku želju i podržani ste od strane partnera (ili potencijalnog) to je sjajno ali nedelju treba da provedete zajedno.

Rak

Vaša usporena priroda biće prenatrpana romantičnom energijom, posebno u prvoj polovini nedelje. Sasvim je uredu da ponekad uradite nešto neočekivano, ali pripazite se da ne uradite nešto zbog čega biste kasnije zažalili (nikako venčanje na brzaka!). Sredinom nedelje vaš ljubavni život ulazi u sporiju i mirniju fazu sve do petka, te isplanirajte poseban sastanak. U subotu ćete opet biti zaintrigirani nečijim karakterom i to će ponovo začiniti vaš ljubavni život. Još jednom – nikako ne donosite odluke na duže staze na brzinu!

Par, Veza, Prijateljstvo, Romantika, Ljubav
foto: Profimedia

Lav

U ponedeljak ili utorak mogli biste pod uticajem planetarne energije doneti odluku da li želite da podignete vezu na viši nivo (ili započnete vezu!). Znaćete odmah šta treba da odlučite, te se nemojte preispitivati. Drugim rečima, sva ta razmišljanja o vašem ljubavnom životu, promeniće vam mišljenje. U četvrtak i petak uvidećete promene a subotu i nedelju provedite baveći se hobijem. Ukoliko ste u vezi, uključite partnera u taj poduhvat, a ako ste singl, onda ćete shvatiti da vam ne treba neko ko ne razume vašu kreativnost.

Devica

U ponedeljak pazite šta i kako govorite, jer biste mogli povrediti partnera. Ukoliko ne možete da držite jezik za zubima, onda se fokusirajte na neki projekat. Sreda i četvrtak su dani koje treba da provedete sa prijateljima i da se zabavite, a dodatno će vam biti dobro ako povedete i partnera. Imaćete dosta vremena za ljubav tokom vikenda, ali ćete je morati uskladiti sa nekim sitnim malim poslovima po kući. Ne brinite – postoji način da se uskladi sve to. Možda da pozovete partnera da vam pomogne kako bi vam ostalo više vremena za vas dvoje?

Vaga

Na početku nedelje ćete uvideti kako male promene u rutini mogu dovesti do velikih promena u ljubavnom životu. Pozitivno prihvatite sve što vam se desi, jer je sve to za vaše dobro. Od srede uveče bićete više okrenuti sopstvenim potrebama nego ljubavnom životu. Možda vaš režim ishrane ne odgovara partneru? Nemojte brinuti, jer i različite ishrane mogu zbližiti ljude. Vi znate šta vam je bitno! Ukoliko ste singl, izađite tokom vikenda i zabavite se. Velike su šanse da ćete biti primećeni.

Ljubav, Krevet
foto: Profimedia

Škorpija

Što više budete želeli da sve kontrolišete, to ćete više shvatati da je to nemoguće i prepustićete se energiji samih dana kao što su ponedeljak i utorak. Napustite svoje predrasude kada su romantične ideje u pitanju i bićete prijatno iznenađeni. U sredu i četvrtak vaša praktična priroda biće u centru zbivanja. Nemojte da vas brine njena uloga u vašem ljubavnom životu. Čak i najtvrđe priče imaju seksi notu kada ste vi u blizini. Vikend donosi sporiju energiju za sve osim za vas. Usporite malo i ne paničite. Duboko udahnite i uživajte u svetu oko vas (i ljudima!).

Strelac

Nemojte samo sanjariti i razmišljati o ljubavi, nego izađite i sastanite se sa onim koga želite. U sredu kao da nećete biti na istim talasnim dužinama, ali već u četvrtak imaćete takvu intelektualnu povezanost da će vas prodrmati i podsetiti zašto volite tu osobu. Uradite nešto jednostavno i lepo za vikend – idite u šetnju sa partnerom ili radite zajedno na nekom projektu u dvorištu. U svakom slučaju se potrudite da zajedno provedete što kvalitetnije vreme.

Jarac

U prvoj polovini nedelje vrlo je moguće da ćete biti zatečeni nekom situacijom i da ćete uraditi i reći partneru nešto jako lepo. Nema ništa loše da ponekad pokažete partneru svoje srce na tacni, te ne paničite i budite romantični kao nikad do sada. Sredinom nedelje osetićete naklonost zvezda, te ukoliko ste singl, izađite i lepo se provedite (velike su šanse da upoznate nekog!). Ukoliko ste u vezi, izađite sa partnerom i uživajte.Vikend vam donosi priliku da iskoristite jedan od svojih talenata. Partner će vam svakako uzvratiti daleko većom pažnjom. Mogao bi to biti vikend za pamćenje.

Ljubav
foto: Profimedia

Vodolija

U prvoj polovini nedelje okružite se najboljim prijateljima. Oni će znati kako da vam povećaju samopouzdanje. Ta energija nosiće vas kroz ovu nedelju, kada ćete poželeti da iznesete neke romantične ideje. Rizik će se isplatiti, samo napred. Ukoliko ste singl, vikend pred vama je veoma povoljan i vrlo je moguće da ćete sresti nekog interesantnog, te se postarajte da se dobro provedete. Subota i nedelja donose sporiju energiju, te možda poželite da ne izlazite iz kuće ili čak kreveta! Zašto ne biste zamolili svoju dragu osobu da vam donese kafu u krevet?

Ribe

Stara poslovica kaže da ćete dobiti ono što ste posejali. Vi znate šta želite i ne želite ništa drugo. To će biti sasvim jasno tokom čitave nedelje i nećete biti spremni na kompromise. To može dovesti do manjih izbora sredinom nedelje (da li u bioskop ili pozorište!), a vi ćete svakako poželeti da razmislite i odaberete ono što vama u tom trenutku prija. Svakako, povedite računa da ne zapadnete u sanjarenje o svojoj savršenoj budućnosti i da izgubite ono što imate u sadašnjosti. Ponekad vredi ponovo sve pregledati iz drugog ugla!

(Espreso/Horoskopius.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.