2023. GODINA DONOSI VELIKU SREĆU ZA OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA: Sve će im ići od ruku
Horoskop, Foto: Profimedia

astro

2023. GODINA DONOSI VELIKU SREĆU ZA OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA: Sve će im ići od ruku

Proverite da li ste među njima

Objavljeno:

Uskoro nam dolazi zima i ulazimo u 2023. godinu. Mnogi su zabrinuti šta će im sve nova godina doneti ili odneti, ali prema rečima astrologa postoje znakovi Zodijaka za koje "nema zime".

Naredna zima donosi različite aspekte, manje i više povoljne, ali pripadnici ovih znakova Zodijaka ne treba previše da brinu.

Horoskop
foto: Profimedia

1. Bik

Vreme je da preduzmete određene stvari u svoje ruke. Muči vas prošlost, ali se potrudite da rešite to i shvatite u čemu je problem, a onda će početi da vam se otvaraju nove prilike. Ovo je sjajan period za povezivanje, komunikaciju i druženje.

Desiće vam se divna poznanstva i prijateljstva. Ljubavni život postaje dinamičniji i donosi više optimizma.

2. Devica

Vreme je da uzmete zaslužene nagrade i da naučite da prihvatite komplimente i reči hvale. Isijavate posebnom energijom koja će privlačite ljude oko vas. Imate zanimljive ideje, te očekujte poslovni napredak.

Zima će popraviti stvari koje se tiču ljubavi i uspešno ćete se oporaviti od bivših odnosa. Sve što radite sada može se odnositi na vašu budućnost.

horoskop
foto: Profimedia

3. Jarac

Zima je za vas magično vreme! Ova godina je za vas bila velika lekcija i u novu ulazite spremni za sve. Konačno ste spremni za nove stvari i napredak u svakom smislu te reči.Vi tačno znate šta želite i na putu ste da ostvarite svoje ciljeve.Ovo je predivan period da se povežete drugima, ali da izdvojite neko vreme za sebe i više se opustite.

(Espreso/Atma.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.